Heeft iemand ervaring met Thai Visa Express in Pattaya?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
29 januari 2019

Beste lezers,

Heeft iemand ervaring met Thai Visa Express? Ze houden kantoor in Soi 15, vlakbij soi Buakhao in Pattaya. Naar het schijnt kunnen ze voor alle visa-aanvragen bemiddelen.

Groet,

Dirk

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Heeft iemand ervaring met Thai Visa Express in Pattaya?”

  1. Rob V. zegt op

    Wat voort soort visum? Thai, Schengen, UK? Ik heb zelf geen ervaring met hen (een Schengen of UK visum valt voor de meeste goed zelf te regelen). Maar ik weet wel dat de Britse eigenaren van TVE zijn ook actief op het Thai Visa forum. Ze beantwoorden daar diverse lezersvragen, voornamelijk omtrent UK zaken en berichten regelmatig over UK/EU regeltjes en procedures. Ze waarschuwen ook voor beunhaas concurrenten die een visum garanderen (dat kan nooit, er is geen100% zekerheid), voor kantoortjes die zeggen ‘ speciale connecties’ te hebben of dat zelf een aanvraag doen niet te doen zou zijn (een standaard aanvraag voor een Europees visum kunnen de meeste mensen prima zelf). Wat ik dus zo zie is mijn indruk dat ze eerlijk, kundig en transparant zijn. Voor een visum naar Europa en het VK in het bijzonder zit het bij hen dus wel goed.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website