Beste lezers,

In augustus hoop ik te vertrekken vanaf Brussel met Etihad voor 3 weken naar het mooie Thailand en zoals het er naar uit ziet gaat dit door, nu ik weer verneem dat ook de Thailand-pass er binnenkort af gaat in juni/juli. Maar voor de terugreis zie ik door de bomen het bos niet meer, dus mijn vraag voor jullie.

Heb ik vanaf BKK naar Abu Dhabi een negatieve COVID-test nodig om te mogen instappen? Daarna overstap van ongeveer 2/3u heb je dan van Abu Dhabi (VAE staat op de witte lijst op de site van België) naar BRU ook een negatieve COVID-test nodig? Ik heb wel vernomen met aankomst in België dat je een PLF formulier moet laten zien of afgeven. Ik ben inwoner van NL en ben na het landen in BRU binnen 24u het land uit.

Beknopt:

BKK- AUH. COVID testen?
overstap van 2/3u
AUH- BRU. COVID testen?

Ik ben ik 3x gevaccineerd incl booster.

Ik zie graag jullie reacties

Groet,

Michael

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

4 reacties op “Heb ik vanaf BKK naar Abu Dhabi een negatieve COVID-test nodig om in te stappen?”

 1. willem zegt op

  Etihad hanteert alleen de regels van het bestemmingsland. Iets dat je eenvoudig op de Etihad website kunt vinden. Voor jouw heen en terugvlucht is het beiden Nee. Geen test

 2. Johan zegt op

  Je moet uitgaan van de maatregelen zoals deze gelden in het land waar je naartoe vliegt (in dit geval dus België). Dat checkt een luchtvaartmaatschappij eventueel. De overstap in Abu Dhabi is niet van belang daar je de transfer zone niet verlaat. Maar je kunt er vanuit gaan dat tegen die tijd alle maatregelen ook in België vervallen zijn….

 3. Eddy Vannuffelen zegt op

  Ik ben begin maart met Etihad naar huis gekomen en moest geen test voor Abu Dhabi en Brussel hebben. In Februari was er nog wel een test nodig voor Abu Dhabi, ook al was je op doorreis.

 4. TAK zegt op

  Ik ben net terug gevlogen Phuket- Abu Dhabi – Amsterdam en had helemaal niets nodig


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website