Lezersvraag: Zijn er goedkope vluchten van Bangkok naar Manilla?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
28 juni 2014

Beste lezers,

Wat zijn de goedkoopste vluchten naar Manilla en is er een goed maar redelijk geprijsd hotel in de buurt van de luchthaven? Met redelijk bedoel ik ongeveer 1500 baht.

Alvast bedankt

Maarten

9 reacties op “Lezersvraag: Zijn er goedkope vluchten van Bangkok naar Manilla?”

 1. Cornelis zegt op

  Wanneer je even het internet zou raadplegen zou je zien dat de goedkoopste – rechtstreekse – vluchten te vinden zijn bij Philippines Airlines, Cebu Pacific en ook bij Kuwait Airways. De prijzen hangen, zoals altijd, sterk af van wanneer je wilt vliegen. Gebruik eens Skyscanner.nl
  Hotels in Manila zijn in het algemeen duurder dan vergelijkbare hotels in, bij voorbeeld, Bangkok. Gewoon een site als Agoda of Booking gebruiken en je komt er vast uit.

 2. Joseph Jongen zegt op

  Even naar de site gaan van Cebu Pacific waar je de goedkoopst mogelijke vluchten BKK – Manila aantreft.
  Als je verder even googelt naar ‘Hotels near Manila Airport’ kom je alles aan de weet betreffende hotels.

 3. eugeen zegt op

  Ben vorig jaar nog van Bangkok naar Manila gevlogen. Had een hotel gereserveerd via booking.com aan hun beste prijs en de melding dat er maar 2 kamers meer vrij waren. In het hotel waren echter kamers genoeg vrij en goedkoper dan de prijs via booking.com.

 4. paulusxxx zegt op

  Ik ben zo’n 5 keer van Bangkok naar Manilla gevlogen, meestal voor zo’n 100 euro retour, soms zelfs voor 50 euro. Alles hangt af van het seizoen, de maatschappij, de koers van de peso, baht etc.. Mijn ervaring is dat Cebu Pacific Air de goedkoopste tickets aanbood.

  Een keer bleef ik een dag langer in Manilla omdat Cebu Pacific Air teveel reizigers had. Ik verbleef toen in een leuk hotel in een interessante wijk vlakbij het vliegveld. Dat hotel rekende normaal zo’n 1500-2000 peso per nacht voor een kamer. Het lag op zo’n 15 minuten rijden van Ninoy Acquino. Helaas weet ik niet meer hoe het hotel heette.

 5. Kees zegt op

  Volgens mij bedoelt de vragensteller een hotel nabij het vliegveld in Bangkok….

 6. van wemmel Edgard zegt op

  Kijk dikwijls naar de prijzen van AGODA.Steeds de zelfde vermelding:VOOR DEZE PRIJS NOG MAAR 2 KAMERS VRIJ.Daar aangekomen is het hotel zeker niet bezet en krijgt men een betere prijs-Een beetje onderhandelen kan veel doen.

 7. Rick zegt op

  Redelijk is een voor 1500 bth naar Manilla is hetzelfde als gratis willen ( weet je hoe ver het vliegen is van Thailand naar Manilla ) kan je maar 1 tip geven houd de aanbiedingen van Air Asia in de gaten en probeer het orkaan seizoen niet ideaal dus denk effe aan vorig jaar maja als je voor een dubbeltje wil gaan heb je niet veel keuze.

  • Cornelis zegt op

   De 1500 baht die vraagsteller noemt heeft betrekking op het hotel.
   Overigens vliegt Air Asia helemaal niet tussen Bangkok en Manila, dus dat wordt lang wachten op aanbiedingen………….

 8. bal bal zegt op

  In Mabini zijn veel hotels met een taxi 15/20 minuten rijden CHERRY BLOSSOM HOTEL en LAS PALMAS HOTEL en HOSTEL 1632 allemaal rond de 1600 peso alleen de hostel is 1500 peso de kamer daar is wat kleiner maar wel erg schoon en alles licht in het center alles vlakbij ook de boulevard op loop afstand je moet wel afdingen in de hotels overal in MANILA.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website