Goede merkimitatie horloge kopen in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
4 april 2019

Beste lezers,

Ik wil graag tijdens mijn vakantie een goede merkimitatie horloge kopen in Thailand bijvoorbeeld een Breitling of Patek Philippe. Waar in Bangkok kan daarvoor terecht. En hoe kan een goede imitatie van een slechte imitatie onderscheiden?

Groet,

Marco


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Goede merkimitatie horloge kopen in Thailand”

 1. Jos zegt op

  Hoi Marco

  Er is inderdaad veel verschil in horloges. Ik koop zelf al jaren bij een bepaald “mannetje”die een stand heeft op de Patpong Night Market. Ik koop er regelmatig horloges en hij repareert ze ook voor em als ze stuk zijn (gratis) De kwalitatief goede horloges liggen vaak ergens anders (onder de stand bijvoorbeeld)
  Mocht je geïnteresseerd zijn dan neem even contact met me op dan kan ik je uitleggen waar hij exact zit (is heel makkelijk te vinden)
  Volgens mij komen alle reacties op mijn prive email binnen dus dat zal wel goed komen.
  GR Jos.

 2. Jos zegt op

  ps: Voor een leek is het erg moeilijk te zien wat de betere horloges zijn, dus een goed adresje die te vertrouwen is en goede service geeft is belangrijk.

 3. Ton zegt op

  De prijs.

 4. Henry zegt op

  Marco,

  bij Het MBK in Bangkok kun je een goede horloge kopen.
  loop lekker rond en geniet van de vele standjes en verdiepingen waar van alles te koop is, reageer niet direct op de prijs probeer of te onderhandelen over de prijs is zeker een leuk spel.
  ga ook bij andere aanbieders kijken en onderhandel over de prijs.
  neem contant geld mee dat is beter als pinnen.

  Henry

 5. Sjaak S zegt op

  Marco, waarom wil je een imitatie kopen? Ik denk merken zoals Seiko maken prachtige horloges en zijn kwalitatief beter dan welke imitatie ook.
  Ik heb vroeger wel eens imitatie horloges gekocht bij Silom Village. Wanneer je daar naar binnen gaat en helemaal tot aan het einde loopt, ga je links Silom Village weer uit. Maar bij het naar buiten gaan loop je dan niet helemaal naar de straat, maar slaat meteen rechts af. In een hoek, tien meter verder is een winkeltje waar je eenmaal binnen naar de horloges kon vragen. Dan werd je door een geheime deur in een kamer geleid waar dan ook prima imitaties te krijgen waren. Of die nu nog bestaat, weet ik niet, want dat is al meer dan tien jaar geleden.

 6. Cees zegt op

  Imitaties kun je in heel Bangkok wel kopen.
  Ik ga dan naar de avondmarkt Patpong, daar staan heel veel kraampjes die imitatie horloges verkopen.
  Alle bekende merken zijn er wel. Mijn ervaring is dat sommige klokjes het na 4 jaar nog doen en sommige klokjes stoppen na een half jaar. Maar zien er wel erg goed uit. Voor een leek nauwelijks van echt te onderscheiden.
  Let wel op : je mag er hooguit 3 meenemen naar Nederland. Neem je er meer mee en de douane ziet dat je er meer bij je hebt dan ben je alles kwijt en een fikse boete rijker.

 7. l.lagemaat zegt op

  Je zou ook eens in een zaak van gebruikte horloges kunnen kijken!
  Soms erg verrassend!

 8. Christina zegt op

  In China town vind je genoeg imitaties wel flink afdingen. Soms heb je geluk en doe je er lang mee maar je kunt ook pech hebben. Een echte daar lopen alle wijzertjes die extra op de kast zitten en die hebben een
  nummer binnenkant wijzerplaat van een copie niet.
  Patpong daar worden ze ook verkocht maar duurder als China town. China town in veel winkeltjes te vinden.
  Yawarat Road voorbij de Starbucks kan niet missen.

 9. Annie zegt op

  Hoi Marco,
  Mijn advies is kijk eens op instragram bij modepatroon ,
  Die hebben alles wat je zoekt en niet van echt onderscheiden, ik zou eerder als ik u of jouw was daar eens kijken en geen risico s nemen met kopen in Thailand

 10. beany zegt op

  zeker te vinden in shopping mall MBK

 11. Herman zegt op

  Een indicatie van een beter uurwerk is de loop van de secondewijzer. Schokkerige loop is een plastic uurwerk. Meer vloeiende loop is beter uurwerk.

  • Fred zegt op

   Schokkerig is een quartz met en batterij dus en vloeiend is een automaat ! Niks plastic !!!

 12. Frank zegt op

  ik koop ider jaar in Pattaya nieuw horloge, meestal rolex bij venters die op straat langs terrasjes lopen. Nemen alle tijd, hebben alles e of kunnen het krijgen. Ander bandje of kleur geen probleem en band op maat maken idem. Leuke prijs (rond 50euro), net echt, ze zijn alleen lichter qua gewicht. Na jaar en soms na 2 jaar batterij leeg en gewoon in nederland een nieuw batterijtje erin laten zetten. Zo is het nog eens leuk iets nieuws te kopen. Weet zeker dat deze venter ook in BKK aanwezig zullen zijn. Succes.

 13. Paul zegt op

  DHGate heb ik ontdekt als alternatief voor de stalletjes in Bangkok. Hoewel shoppen vaak onderdeel is van een trip naar Bangkok, kan ik me nu tijd uitbesparen omdat de keuze dus reuze is op die site en ze de boel naar Nederland versturen en er nog niemand bij de douane moeilijk heeft gedaan (wel eens anders meegemaakt vanuit Thailand op Schiphol en dat was dan nog met een origineel horloge… geeft weer aan hoeveel ze er verstand van hebben).

  Enkel wanneer ik nog een Cartier Roadster imitatie vind in Thailand (met bruin bandje en goudkleurig) wil ik wel overstag gaan…

  En hoe weet je of het iets is?

  Nou, voordat je koopt eerst veel vergelijken. Er zit echt wel verschil in de horloges wanneer je ze vast pakt. En het gaat van 3 euro tot over de 1000 voor een neppert. Mijn ervaring is dat de meeste onder de 30 euro toch iets minder zijn qua kwaliteit en die tussen de 70 en 130 prima zijn (op DHgate dan, prijzen in Bangkok zijn me op dit moment onbekend). Hoe ‘ingewikkelder’ een horloge is hoe sneller die ook stuk kan gaan.

  Veel succes!

 14. Eddy uit Oostende zegt op

  Heb een paar jaar geleden een prima Breitling gekocht op de avondmarkt in Pattaya.Na een beetje onderhandelan voor 2000 bath. Binnen,werk van citizen met etiketje van citizen erop.Bij mijn volgend bezoek koop ik een Patek Philippe ,volautomaat met binnenwerk van Casio.

 15. eduard zegt op

  Heb er pas een heel stuk over geschreven.Rolex heeft A-AA-AAA immitatie s. Breitling heeft er 2 en patek heeft er maar 1. Een goed immitatie van breitling kost zo n 110 euro,automaat. Van patek stuk goedkoper.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website