Beste lezers,

Wij gaan in de regentijd voor vier dagen het Khao Yai National Park bezoeken. Vanuit het hotel willen wij met een gids het park verkennen. Wie weet een goede gids?

Onder goed verstaan wij Engels sprekend, kennis van het park, weet speciale plekken, betrouwbaar, komt op tijd.

Suggesties over hotels in of in de nabijheid van het park zijn eveneens welkom.

Wij wonen in Chiang Mai. Bij voorbaat dank voor tips.

Met vriendelijke groet,

MarEd


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Gids gezocht voor bezoek aan Khao Yai National Park”

 1. Esther Kroon zegt op

  Wij zaten Vorig jaar in het Khao Yai Garden Lodge. Is ons prima bevallen. Klein zwembad, grote ruime kamer en goede bedden. Van daaruit een paar trips geregeld naar vleermuisgrot en het park in. Weet de naam van de gids niet maar hij wist veel. We hebben na goed zoeken de gibbons gevonden.
  Veel plezier.

 2. Anja zegt op

  Hallo,

  Wij hebben een hele goede ervaring met Guide Isara je kan hem benaderen via de website khaoyai-trekking.com

  Hij liet ons de mooiste plekjes zien.
  Een ervaring die we nooit zullen vergeten was ‘s avonds te kijken naar het uitvliegen van de vleermuizen.
  Hij bracht ons naar een zeer lekker restaurant van een Duits/Thaise uitbater en had een geheel nieuw hotel voor ons geregeld. Voor de terugreis naar Bangkok zette hij als laatste service ons op de Thaise bus wat helemaal veilig en prima was!

  Een aanrader dus.
  Veel plezier en groet, Anja

 3. François zegt op

  Je kunt bij het informatiecentrum in het park een gids “bestellen”. Dan weet je zeker dat hij alle bijzondere plekken kent.

  Wij hebben in februari overnacht in het park zelf. Eenvoudige accommodatie, maar een unieke plek. probeer wel een vrijstaand huisje te boeken. Wij zaten in een gebouw met verschillende kamers, maar tegelijkertijd zat er een groep die om 4 uur ‘s morgens al begon met ontbijt en klaarmaken voor een excursie. Dat sliep niet echt lekker meer 🙁

 4. Anja zegt op

  Sorry aan de website heb je niet veel.
  Misschien hier wel aan:

  Isara Sukkum (Mr. Freedom)
  Local tour guide of Khaoyai National Park his home in Pakchong district (Khao Yai entrance) was be tour guide longer than 13 years and he
  ready past of the trip around Thailand. Such us jungle trekking, birds watching.etc.

  contract: isaraguide@hotmail.com
  mobile : +66 805 330 555 , +66 862 681 775

  http://www.jungle-trekking-thailand.de

 5. Ger de Kok zegt op

  Ga naar Palm Garden Lodge, Ban Kon Khuang, Prachin Buri. De dochter van Phalin (eigenares) is een prima gids. Ook een goed adres om te logeren.

 6. marjo zegt op

  Ben er ook geweest…een 2daagse package bij Ton en Tan….een Nederlander met zijn Thaise vrouw …..heel erg goed !! ze hebben ook tours met overnachtingen…check de website ! veel plezier

 7. Eddie zegt op

  Hallo stuur mij maar een berichtje, heb zelf net de tour gedaan en was echt 4 dagen genieten met deze gids. Hij is door Nat. Geo gekozen tot de gids die het meeste wist van alle dieren en planten die in het park aanwezig zijn. Hij is leuk en gezellig en je krijgt erg veel info en hij laat je echt veel dieren zien.

  Eddie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website