Geld overmaken naar Thailand: ervaring met WorldRemit

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
4 november 2018

Beste lezers,

Is er iemand die mbt tot geld overmaken naar Thailand, ervaring heeft met “WorldRemit”. Ik woon in Barcelona en heb al 2 maal overgemaakt. Zowel naar mijn Bangkok Bank account, als rechtstreeks innen aldaar.

Groet,

John

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Geld overmaken naar Thailand: ervaring met WorldRemit”

 1. Piet zegt op

  Ik probeer al een week via WorldRemit een testbedragje van 50 euro over te maken van mijn NL rekening naar een Thaise bank ( tot nu toe zeer succesvol via TransferWise) maar het struikelt steeds over trusty en iDeal betaling..als ik alles heb ingevuld dan blijft het systeem maar naar mijn IDeal zoeken en kan geen verbinding maken..ik wacht wel 15 min maar er gebeurd niets…dan maar weer opnieuw, het nare is alles weer opnieuw invullen etc…ik heb geklaagd bij WorldRemit maar die geven geen antwoord
  Voor mij duidelijke gang …ik blijf TransferWise gebruiken !

 2. Marc vdv zegt op

  Ik schrijf elke maand en dit reeds vanaf 2013 een vast bedrag over van men Belgische bankrekening naar de Thaise bankrekening van men vriendin aldaar. Ik gebruik meestal de WorldRemit app vanaf men mobieltje of tablet (Apple) en het werkt perfect. Een enkele keer heb ik men toevlucht eens moeten nemen tot hun web site maar dat gaf ook geen probleem. (Belfius bank -> WorldRemit -> Siam Commercial Bank)
  Zonder weekend of feestdagen duurt het 5 of 6 dagen vanaf de overschrijving tot het geld daar beschikbaar is. De gehanteerde wisselkoers is niet de beste maar zeker beter dan andere overschrijvingen die daarvoor uitprobeerde. Er is een vaste fee aan verbonden verbonden en die was in het begin relatief hoog. Zowat 5 € ongeacht het bedrag. Nu en reeds jaren is die fee iets minder dan 1€.
  Bij dit hoop ik iets te hebben kunnen bijdragen als antwoord op uw vraag.
  Vriendelijke groeten
  Marc.

 3. Sander zegt op

  Meestal levert WorldRemit geen problemen op, maar het probleem dat je beschrijft heb ik ook een keer meegemaakt. Paar uur later nog eens proberen, werkt het wel. Klachten/vragen die ik wel eens had, werden keurig beantwoord, maar je moet niet verwachten dat dat binnen 10 minuten is natuurlijk.

 4. roger op t eynde zegt op

  Ik maak al jaren gebruik van WorldRemit en nog nooit problemen gehad. Na een 4 tal werkdagen staat het bedrag op de rekening in Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website