Geen toegang meer tot NL-TV Asia

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
10 december 2018

Beste lezers,

Sinds midden deze week krijg ik geen toegang meer tot de gratis versie van NL-TV Asia via internet. Enkel ZDF, RTL en ARD zijn nog beschikbaar.

Zijn er nog mensen in Thailand (Isaan) die geen ontvangst meer hebben na 2 december 2018. Of weet iemand waar het de reden van is dat al de andere zenders niet meer worden vrijgegeven?

Groet,

Lungfons


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

25 reacties op “Geen toegang meer tot NL-TV Asia”

 1. Lunghan zegt op

  Hallo,
  Heb hetzelfde probleem hier in Pattaya , ook pas sinds een paar dagen , zal dus wel aan NL-TV zelf liggen.
  Afwachten dus.

 2. Sjaak S zegt op

  Hier in Pranburi idem.. denk dat we wel genoeg gratis mochten kijken… als je probeert op de website te komen, gaat het ook niet meer.

 3. Sjaak S zegt op

  Hier is een alternatief… https://vpnservice.nl/unblock/ziggo-go-buitenland/

 4. Gringo zegt op

  Ik heb sinds kort een betaald abonnement op NL-TV Asia en het werkt prima!

  • Gerard zegt op

   Dan moet je ze wel kunnen bereiken !

   • Gringo zegt op

    Vorig jaar of zo lukte dat mij ook niet, maar dit keer wel en alles ging van een leien dakje. Probeer het maar weer eens!

  • Lodewijk zegt op

   Maar dan moet je betalen om een beetje tv te kunnen kijken? Ben ik niet van plan. Voor een beetje geld kijk ik wel naar wat anders.

 5. Arie zegt op

  Ja hoor hier in Salaya Nakhom Pathom is het probleem ook met asia TV sinds vorige week. Inderdaat afwachten dus!!! Ik weet ook de reden niet!

 6. Joop zegt op

  Ook in Udonthani abrupt gestopt, en inderdaad alleen 3 Duitse zenders
  zal een probeersl zin geweet, nu genoeg kijkers er een prijs aa gekoppelt
  ik zou geen andere rden kunne bedenken,

  joop

 7. Nicky zegt op

  zaterdagavond heb ik nog naar VTM gekeken zonder problemen

  • Lungfons zegt op

   Nicky, inderdaad kon je tot zaterdag nog LIVE STREAM kijken maar de TV gidswaar je uitgestelde programma’s kon herbekijken ligt er aan dinsdag uit.

   • Nicky zegt op

    Dit was niet live, maar van de dag ervoor.Ik kreeg wel de melding dat mijn abonnement verlopen was. Maar nu werkt er niks meer. Enkel zwart beeld

 8. geert zegt op

  Hier in Sikhoraphum werk het ook niet meer maar even afwachten was altijd perfect

 9. Archie zegt op

  NL-TV is eigenlijk geen officielle app en is volgens mij een restant van een eerdere zaak, volgens mij heeft Gringo niet de NL-TV maar Euro TV.
  Eigenlijk hetzelfde maar een nieuwe eigenaar, deze kun je bestellen via http://www.nl.eurotv.asia. Werkt prima, je kunt alle zenders tot 12 dagen terug en opnemen en bekijken. Ik woon in Noorwegen en kan deze hier ook gebruiken, al ligt de zaak in Thailand ! Krijg prima service en voor 18 euro pr maand veel kijkgenot. Hollandse, belgische en duitse zenders ++

  • Frans Nico zegt op

   De website http://www.nl.eurotv.asia/ doet het in NL niet.

 10. Caspar zegt op

  Geen probleem kijk wel duitse zenders ZDF rechtstreeks formuler 1 anders is er toch niks op TV Nederland !!
  Holland bakt of die suffe kwissen nee ze bakken er niks van die hollandse zenders 5555

 11. Peter zegt op

  Yep, ook hier in Nakhon Ratchasima alleen de 3 duitse zenders.
  NLTV is al lange geleden gestopt. Dat dit tot voor kort allemaal nog (gratis) werkte was toeval/mats.
  Komende maanden af en toe is proberen of het een echt foutje is maar denk het niet.
  Idd abbo op NLTV kan niet. Is al lang geleden gestopt en wordt niet meer ondersteund zoals eerder aangegeven. Moet Euro TV zijn. Voor de 3 NL zenders (Eredivisie met name) gebruik ik gewoon de NPO app (Met HOLA als VPN voor Live TV)
  Groetjes !!

 12. Wim zegt op

  Een late reactie op NL/TV die zo ongeveer uit de lucht is. Als gebruiker van het eerste uur, het was tegen betaling een meer dan goed alternatief voor BVN. Echter, we maken nu ook de aftakeling mee al mag ik zeggen, er moet niet meer voor betaald worden en we hadden tot voor kort, gratis Nederlandse en Belgische TV. Maar vragen worden en werden niet meer beantwoord en op dit moment heb je er in het geheel niets meer aan.
  Vorig jaar ben ik voor twee maanden in zee gegaan met EURO NL.TV en heb daar tijdens mijn verblijf van twee maanden in Nederland en België dagelijks plezier van gehad. Op advies van EURO NL.TV een jaar abonnement genomen bij WINDSCRIBE en met VPN ingesteld op Frankrijk gewoon mijn TV kunnen ontvangen.
  Afgelopen zondag kon ik met NL/TV mijn voetbal niet meer bekijken, de knoop doorgehakt en contact opgenomen EURO NL.TV. Binnen 30 minuten zat ik naar het voetbal te kijken en kreeg twee dagen gratis. Op maandag een overschrijving gemaakt voor 6 maanden, kosten 3.632 bath.
  Ook voor een Duitse vriend een aanvraag gedaan. Binnen een uur kwam er een mail als antwoord in het Duits met een download link om alles in het Duits te krijgen. Tot mijn verbazing geeft de Duitse site van dit bedrijf een veelvoud van Duitstalige zenders. Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en meer. Uiteraard geen Nederlandse zenders.
  Ik maak hier melding van omdat ik tot nu toe meer dan tevreden ben over de service van EURO NL.TV

 13. Wim zegt op

  Hier de link waarmee ik EURO NL.TV kon installeren

  http://eurotv.asia/dl/Euro.tv.setup.exe

 14. eduard zegt op

  Als je op hun mededelingen kijkt,wordt er over abonnement gepraat bij NL tv (kroontje) en niet zo gek na bijna 2 jaar gratis kijken.Of het minder gaat kosten als euro tv moeten we nog maar afwachten,ik verwacht het wel. Laat er maar concurentie zijn, goed voor de consument.Jammer dat nl tv in europa niet meer te zien is.

  • Sjaak S zegt op

   Met eenzelfde aanbod aan zenders, zullen er genoeg mensen zijn die dit aanbod waarnemen. De twee aps van EuroNL.TV (Nederlandse en Duitse) kosten samen 1500 Baht… ik denk dat je dan in Thailand een beetje te veel voor dat genot betaalt. Maar dat is mijn mening… ik kijk zo goed als nooit tv, ook niet toen ik het gratis had.
   Maar als NL.tv voor zo’n 800 tot 900 baht op de markt komt, met hetzelfde zender pakket als voorheen… ik weet er al minstens één persoon die dat hebben wil.

 15. Wim zegt op

  Sorry, de vorige link was voor de Duitse site. Dit is de goede voor Nederlands

  http://nl.eurotv.asia/dl/EuroNL.tv.setup.exe

  • Sjaak S zegt op

   Wim, ik hoop dat je me nog vandaag kunt antwoorden. Ik heb net het programma geïnstalleerd en zie dat je twee zenders als proef kunt zien. Maar bij het abonnement, kun je dan ook sport zien? Een goede vriend van me wil graag champion leagues zien en we hebben al een alternatief gevonden. Ook hiermee

   Het is NLZIET: https://app.nlziet.nl/home .
   Weliswaar een betaalde, maar niet duur. https://www.youtube.com/watch?v=agMGgoO1z6Y

   In Thailand moet je wel een VPN gebruiken. Hiermee kun je de IP checker van NLZIET doen denken dat je in bijvoorbeeld Nederland bent: Hide.me : https://ref.hide.io/NwjGdn
   Een goedkopere VPN heb ik niet gezien en werkt als proef versie prima.
   Heb je Paypal of een creditkaart kun je vanuit Thailand betalen.

   Ik ben geen TV kijker, maar hier heb je voor pakweg 15 Euro per maand TV en vooral voor diegenen die graag sport kijken is dit een goede oplossing. Tenzij EuroNL.tv ook sport aanbiedt. Dan is die gemakkelijker, want je hoeft er geen VPN voor te installeren en je kijkt via je app.

  • Sjaak S zegt op

   Nog een vraagje… krijg je er ook Duitse zenders bij of moet je dan het Duitse programma downloaden? Dan wordt het toch duur, zijn het al 1500 Baht per maand.

   • Fred zegt op

    Hallo Sjaak,
    Hallo Sjaak,

    Ik kijk nog steeds via de MAG ( 322w1) voor 695 baht per maand en heb 211 zenders waarvan 45 Nederlandse met uiteraard FOX 1.2.3 en alle Ziggo’s.
    De providers zijn steeds beter geworden en het beeld staat alleen nog wel eens stil met hevige regen of onweer maar dat is dan weer niet zo gek aangezien alle internet kabels in de vrije natuur hangen gebundeld met honderden tegelijk.
    Ten laatste wil ik er nog aan toevoegen dat tv kijken bedoeld is om te kijken VIA de tv en niet via de computer.
    Net als in Nederland, je ploft op de bank, tv aan en zappen met de afstandsbediening. Zo doe ik het tenminste de laatste 5 jaar.
    Maar succes allemaal, en helemaal voor die die er gaan geld aan willen besteden !

    Groetjes, Fred.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website