Lezersvraag: Waar kan ik fietsen huren in Bangkok?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
18 oktober 2013

Beste lezers,

Wij willen gaan fietsen in Bangkok als we daar zijn. Maar niet met zo’n georganiseerde excursie. Wij willen zelf de boel verkennen.

Nu is mijn vraag waar kunnen wij fietsen huren in Bangkok? Heeft iemand een betrouwbaar adres?

Wij zitten in Hotel Baan Silom Soi 3 ik hoop dat jullie iets in die buurt weten.

Groetjes,

Bianca


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik fietsen huren in Bangkok?”

 1. Ernst-Otto Smit zegt op

  Net zoals in Amsterdam, Londen, Parijs kan je publieke fietsen huren. Deze vind je in het oude stadscentrum dichtbij het koninklijke paleis.

 2. Ale zegt op

  Hoi, wij hebben goede ervaring met velothailand,.

 3. Marianne Kleinjan-Kok zegt op

  Niet zelf gaan fietsen in Bangkok. Het is geen Amsterdam….. bovendien weet je nooit allerlei leuke kleine steegjes en straatjes te vinden. Wel kun je over de Chao Praya River goed fietsen alleen daar is het niet zo interessant en bijzonder
  Ik raad je aan met Bangkokbiking een mooie route te fietsen buiten de stad. Wij fietsen zelf al 13 jaar in Bangkok. Altijd met Bangkokbiking en voor de rest: lekker wandelen of varen of met de Skytrain.

  Met http://www.bangkokbiking.com/
  kun je een mooie route buiten de stad samen fietsen.

  • Ruud Louwerse zegt op

   NIET DOEN, zoals hier staat. Ga naar Michiel Hoes, een nederlander, prachtige tours, je komt op plaatsen die je zelf niet vind. Goed materiaal en goede begeleiding, met veel uitleg.. Kijk bij tripadvisor wat anderen er van vinden . Ik heb het al een aantal keren gedaan dus spreek uit ervaring. leuker en veiliger.
   Succes Ruud

   • Marianne Kleinjan-Kok zegt op

    Co van Kessel is de eerste Nederlander geweest die met fietstochten is begonnen in Bangkok en Michiel Hoes heeft een tijd lang ook de naam van Co van Kessel gebruikt om van de naamsbekendheid van Co van Kessel gebruik te maken en heeft dus onder zijn naam fietstourtochten georganiseerd in Bangkok. De echte Co van Kessel is inmiddels overleden. Ook wij fietsten met Michiel Hoes. Maar liever fietsen wij dan met Co van Kessel vanwege de jarenlange (meer dan 30 jaar) ervaring.
    De firma van Co van Kessel bestaat nog steeds en ga dus liever met Co van Kessel fietsen. Goeie routes en zeer betrouwbaar.
    http://www.covankessel.com/nl/over-ons/

    • Ruud Louwerse zegt op

     Jammer Marianne maar je bent niet volledig op de hoogte, wat betreft de verhouding Kessel/Hoes. Hoes had alles overgenomen, maar Kessel is weer opnieuw begonnen. Ik heb het al meer uitgelegd. Zoek maar op deze Blog. Degene met de meeste ervaring is nu HOES. Goede routes en “” erg”” betrouwbaar http://realasia.net/

 4. Ben zegt op

  In Bangkok zelf zou ik als tourist ook niet zo maar gaan rondfietsen. Verkeer is te hectisch en je mist waarschijnlijk juist vanalles. Wel kun je bijvoorbeeld naar Ko Kret gaan (eilandje in de Chao Phraya ten noorden van Bangkok), daar worden, weliswaar krakkemikkige, fietsen verhuurd waarmee je het eiland kan verkennen. Of je gaat naar Ban Krachao en huurt daar een fiets om te exploreren. Beide plekken hebben nauwelijks verkeer en met name op Ko Kret kun je eigenlijk niet verdwalen ofzo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website