Ervaringen met het versturen van een pakket vanuit Nederland?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
16 maart 2022

Beste lezers,

Het einde van de corona chaos loopt gelukkig ten einde. Toen we er nog midden in zaten was het versturen van een pakket vanuit Nederland een beetje te vergelijken met het kopen van een staatslot. Vele berichten erover gelezen op dit blog, soms positief maar heel vaak ook negatief. De laatste maanden niks meer over dit onderwerp gelezen dat kan betekenen dat alles weer redelijk vlotjes verloopt.

Ik ben gehandicapt en niet meer in staat om met een grote koffer + een kleine koffer mij te bewegen. Op de site van Post NL staat alles keurig beschreven maar dat is tot dusver theorie, maar de praktijk kan nog wel eens anders zijn.

Vandaar mijn vraag hoe jullie ervaringen zijn met het versturen van een pakket vanuit Nederland?

Het gaat om een pakket van (ik hoop) net onder de 10 kilo. In principe met Post NL maar eventuele andere tips zijn ook welkom.

Mijn dank vast.

Groet,

Peter

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Ervaringen met het versturen van een pakket vanuit Nederland?”

 1. Mo zegt op

  Peter, ik heb vorig jaar oktober nog een pakket laten opsturen met Postnl, aangetekend en net geen 10 kilo. Duurde net geen 3 weken voor ik het in huis had.

 2. Koge zegt op

  Peter, ik heb afgelopen jaar meerdere pakketten via post nl ontvangen van ca 5 kg. Ik woon in hartje Isaan duurde steeds 2 weken, probleemloos

 3. Rob zegt op

  Pete, mijn vrouw en ik hebben tijdens de corona pandemie 2 keer een pakket van net geen 10 kilo naar haar familie verstuurd met Post nl, was binnen drie weken op plaats van bestemming, kostte alleen wat meer dan voorheen ivm covid, verder probleemloos.

 4. Dennis zegt op

  Gaat via PostNL prima. Wel opletten dat er geen verboden goederen inzitten. Parfums zijn dat ook (want accijnsplichtig).

  Op 1 maart nog iets verzonden, 10 maart gearriveerd in Surin. Dat was heel snel. Normaal reken ik op 2 weken, begin Corona duurde het wel 4 weken. Maar altijd aangekomen!

  Track & Trace geeft u wat inzicht waar het pakket is, kost wel meer. Soms kan het niet anders. Hoe dan ook, PostNL en Thailand Post zijn wel betrouwbaar, daar zou ik me geen zorgen om maken.

 5. robert zegt op

  Uitsluitend met Post Nl aangetekend. Andere manieren passeren ook de douane en dat gaat geld kosten. Tijd afhankelijk hoe vaak de KLM op Bangkok vliegt.

 6. HenryN zegt op

  Heb op 2 maart een pakje van 2 kilo laten verzenden per Postnl track& trace en dit was zaterdag 12 maart bij het postkantoor in Huahin aangekomen. Geen probleem gehad.
  De kosten voor het verzenden waren Euro 30,55 incl verzekering twv Euro 500


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website