Beste lezers,

Het lijkt daarop dat de meeste obstakels om neer Thailand te reizen aan het verdwenen zijn. Voor een aantal van ons blijft nog actueel de verplichte Covid nu $ 50000 en Baht 40.000/400.000 verzekeringen.

Ik heb inmiddels een aantal verzekeraars gevonden welke bereid zijn tot 99 jaar contract sluiten dankzij Benny van AA insurance,
Daar ik overwegend met Emirates vlieg, kom ik hun aanbod tegen in Multi-risk verzekering. De dekking is royaal en inhoudelijk voldoet aan de eisen van Thailand. Is in de prijs van ticket inbegrepen. Zie ook: https://c.ekstatic.net/ecl/documents/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance-policy-netherlands.pdf

De vraag is altijd of de ambassade en Thaise immigratie deze goedkeuren?

Heeft iemand van de lezers ervaring opgedaan met deze Emirates Multi-risk verzekering?

Groet,

Fred

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 2.00/5. From 2 votes.
Please wait...

6 reacties op “Ervaringen met de Multi-risk verzekering van Emirates?”

 1. Het belangrijkste is dat de 100.000 dollar (straks 50.000) bedragen genoemd staan op een Engelstalige polis of verklaring. Nu zullen een aantal lezers zeggen dat bij hun een verklaring zonder bedragen wel geaccepteerd werd. Dat zal, maar dan heb je geluk gehad. Het kan de volgende keer zomaar anders zijn.

  Ga je terug met een re-entry dan geldt dat ook die 40.000/400.000 Baht Out/In Patient genoemd moet zijn:
  When requesting for a COE, holders of a valid Re-entry Permit (Retirement) who wish to return to Thailand using the Re-entry Permit (Retirement), are required to submit a copy of health insurance policy which covers the length of stay in Thailand with no less than 40,000 THB coverage for out-patient treatment and no less than 400,000 THB for in-patient treatment.You may also be asked by the immigration to present the original insurance policy upon your arrival in Thailand.

 2. Patrick zegt op

  Zo even las ik de vraag op ‘Aseannow’ betreft een verhoogd eigen risico op de verplichte $ 50.000 waardoor de premie aanzienlijk lager kan uitvallen, heeft iemand hier reeds ervaring mee, dat zou namelijk een groot voordeel kunnen zijn.
  En zou dat niet hetzelfde kunnen gelden voor de genoemde 40.000/400.00 Out/In patient verzekering kunnen gelden?

 3. Karel de Graaf zegt op

  Ik heb de COE een week geleden aangevraagd en daarbij de verzekering van Emirates gebruikt. Dit werd door het systeem afgewezen. Ik neem aan door een medewerker van de ambassade in Den Haag.
  Daarna een verzekering afgesloten, de formulieren geupload, en de COE werd verleend.
  Er wordt verwacht dat het bedrag met de naam van de verzekerde en COVID 19 in de papieren wordt vermeld. Jammer, nu zijn we 3 maal gedekt, Emirates, onze ziektekosten verzekering en de speciale verzekering voor COVID-19.

  • Rens zegt op

   Beste Karel en andere lezers,

   Heb je via AIG de verzekeraar die Emirates gebruikt voor deze multi dekking, je moet schijnbaar een personalised document aanvragen bij AIG. Alleen met een retourticket en andere documenten is dit te verkrijgen. Dit alles is mij gezegd tijdens telefonisch contact met Emirates en de Ambassade. Ik ga dit proces volgende in aangezien er nog veel onduidelijk is en diverse visa bureaus wachten op bevestiging van de Thaise ambassade.

 4. Fred Kosum zegt op

  Bedankt voor uw reactie. Ik probeer achter te halen met wat voor reden de verzekering was afgekeurd . Kan ik u nog vragen welke document u aan Ambassade hebt aangeboden?
  De polis van de verzekeraar ? Of hebt u een statement gevraagd (en gekregen) met de gevraagde getallen daarin ?
  Fred

  • Frank zegt op

   Beste Fred en Emirates vliegers,

   Via email adres ukecommerce@AIG.com dien je een Proof of Insurance document aan te vragen.
   De Proof of Insurance dien je te downloaden bij je COE aanvraag. Dit POI document bevat al je persoonlijke gegevens en ook de condities (polis voorwaarden) van de verzekering inclusief Covid dekking en verzekerde bedragen. AIG reageert, naar mijn ervaring binnen 1-2 dagen op je verzoek.

   In de email dien je te vermelden:
   Booking reference code
   Booking confirmation document als bijlage meesturen
   Naam en geboortedatum passagiers
   De datum waarop de vlucht aangekocht is

   De Proof of Insurance geldt voor de periode datum van vertrek tot/met datum van terugvlucht!!! Dat betekent dat als je de retour vlucht omboek naar een latere datum dat je zeer waarschijnlijk AIG moet informeren dat de verzekering periode langer is. Heb hier nog (geen) ervaring mee. Ga binnenkort wel trachten mijn visum te verlengen bij immigration en hoop dan Thailandblog lezers hieromtrent te kunnen informeren.

   Succes allen, groeten Frank.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website