Lezersvraag: Ervaringen met kopen van gehoorapparaat in Pattaya?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 augustus 2015

Beste lezers,

Wij wonen 9 maanden per jaar in Pattaya. Ik heb een hoorapparaat nodig en woon in België. De vergoeding van het ziekenfonds in Belgie is minimaal.

Zijn er lezers die ervaring hebben met het kopen van een hoorapparaat in Pattaya?

Met vriendelijke groet,

E. Bosch


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen met kopen van gehoorapparaat in Pattaya?”

 1. boodhaa zegt op

  Ik denk dat vele dat willen weten maar in Thailand zie ik bijna geen gehoorapparaten gebruikt worden.
  Ik ben zeer benieuwd.

 2. Henk van't Slot zegt op

  Op de Suhkomvit zit een een gehoorapparaten zaak,vrouwelijke arts die ook in het Bangkok Pattaya hospitaal praktijk houdt.Nog niet zo lang geleden was ik een van de sponsors van een bijna doof Thais meisje waar we een set hoorapparaten voor aan hebben laten meten,was in haar geval niet echt goedkoop,bijna 60000 bath.

 3. gerard bijlsma zegt op

  Hier in nl kosten gehoor apparaten bijna niets.mits een goede ziekte kosten verzekering.weet niet met België.wel dat electronics in Thailand idioot duur is.je betaald veel meer belasting op electrische apparaten.

  • Henk van't Slot zegt op

   Inderdaad Gerard,de hoorapparaten komen uit Duitseland,dus niet goedkoop.

  • Pim zegt op

   Beste Gerard, je zegt dat gehoorapparaten in NL bijna niets kosten maar dat is niet helemaal waar want een stel gehoorapparaten kosten toch al gauw tussen de 800 en 2000 euro en als je hele speciale wensen hebt ga je richting de € 3000 per stel. Alleen is het zo dat in NL de verzekering 75% vergoed en als je een aanvullende ouderenverzekering hebt zelfs 100%.

 4. gerard zegt op

  De klassieke hoorapparaten kosten in Nederland inderdaad weinig, maar ga je voor de in-ear toestellen
  trek dan maar je knip.
  In het verleden heb ik wel eens via google een zaak in Phitsanulok gevonden die tot 1000 euro goedkoper waren dus wie niet waagt !!!!

 5. jan fischer zegt op

  Heb twee jaar geleden problemen met mijn gehoor apparaten,contact op genomen met mijn hollandse dealer en ben in bangkok terecht gekomen na twee dagen was alles weer in orde,we overwinteren in Huahin en dan is Bangkok toch wel dicht bij ,buiten dat ,we zijn heel goed geholpen door de firma en het heeft ons geen geld gekost.

 6. Harold zegt op

  Mijn eerste ear-in had ik via het Bangkok-pattaya hospital, 30.000 bath een oortje !! Voelde mij “iets” belazerd, maar toch geaccepteerd, daar doofheid van het oor ook niet prettig is.

  Het andere oor ging na een jaar ook steeds minder horen.

  Gelukkig was er nu een gehoor “winkel” aan de sukhimvit road gekomen DMED. Hier een ear-in voor dat oortje genomen, slechts 15.000 bath.
  En goede service.

  http://www.dmedhearing.com helaas is de pagina in het thais, maar goed voor het juiste adres.

  Afgelopen maand weer eens langs geweest, voor het schoonmaken (om de 3 maanden), gratis geluid bijgesteld, daar het volume wat afnam. Dat laatste licht aan mijn gehoor.

  Een wat betere versie , met meer mogelijkheden komt nu op 20.000 bath per oortje.
  Uiteraard kan je ook nog betere versies krijgen, die je geheel zelf kan programmeren, z’n 90.000 bath een oortje

 7. Peter zegt op

  Hallo, een kennis van mij werkt in Hua Hin bij World of Hearing. telefoonnummer is +66(0)924347184 of +66(0)929384027. Succes.

  Groet, Peter.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website