Lezersvraag: Wie heeft ervaring met Sygid navigatie?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
25 augustus 2014

Beste lezers,

Wie kan me advies geven over een goed navigatiesysteem in Thailand? Ik gebruik nu Google maps. Die navigatie op zich is prima en zelfs in Nederlands. Maar de verwijzing naar adressen is niet in orde. Ik kom gewoon op volledig andere locaties terecht.

Heeft iemand ervaring met Sygid navigatie (die momenteel een interessante aanbieding heeft lopen tot 27 augustus)?

Met vriendelijke groet,

Jo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft ervaring met Sygid navigatie?”

 1. Bucky57 zegt op

  Jo, indien je Sygic bedoelt kan ik wel meer informatie geven. Dit systeem draait bij mij al enkele jaren op mijn telefoon en op mijn pad. Ik kan ermee op de afgelegensten plekjes komen. Zeer gebruiksvriendelijk en zeker niet duur. Ik krijg geregeld nieuwe updates welke gratis zijn. Je kan elk land appart aanschaffen. Indien je tot aanschaf overgaat is dit geen miskoop. Goede gedetaileerde mappen. Zelfs3 3D mogelijkheden zitten erin verwerkt. Vooral de carcam verwerking is perfect. Bij eventuele problemen (ongeluk) heb je altijd bewijslast, zonder daat jij nu altijd de schuld krijgt.

  • Johnny zegt op

   Ik heb oook een aantal jaren Sygic navigatie werkt prima, maar ik lees hier boven CarCam maar op de side van Sygic kan ik het niet vinden nu ben benieuwd waar Buck57 het vandaan heeft.
   Mvrg Johnny

 2. Djoe zegt op

  Ik heb ook Sygic en ben er heel tevreden van. Geraak er overal tot in de kleinste dorpjes. De carcam ken ik niet, is dat ook iets van Sygic ?

  • Bucky57 zegt op

   ja, Je iphone wordtdan als carcam gebruikt. Voor een versie van Andriod zijn ze nog bezig

 3. Realist zegt op

  Ik gebruik een TomTom met Thaise kaart, werkt uitstekend, ook de kleinste plaatsen worden zonder probleem aangegeven.
  Het instellen van een route is soms wat moeilijk omdat de adressen vaak anders worden geschreven.
  Het voordeel van een navigatiesysteem die je uit de auto kunt halen is dat je op je gemak de route kunt plannen met je PC.

 4. Rembrand zegt op

  Beste Jo,
  Mijn ervaringen met Sygic zijn niet er positief. Na circa 30 Km houdt de verversing van het scherm er mee op en kan je alleen de gesproken aanwijzingen volgen. Nu kan dat zomaar liggen aan mijn telefoon de HTC Desire omdat die maar een intern geheugen van 512 MB heeft.
  In mijn auto gebruik ik de Garmin Nuvi 2565 die ik in 2012 voor circa 6500 Baht nieuw kocht. In de aankoop is levenslange gratis update van de wegenkaart besloten en ik heb in 2014 mijn Thailand kaart geupdate. Ik ben zeer tevreden met mijn Garmin en kan altijd alles vinden ook omdat er een zogenaamde “fuzzy” zoekmogelijkheid in zit.
  Rembrand

 5. boodhaa zegt op

  In mei jl ben ik 5 weken in Thailand geweest en Sygic en TomTom gebruikt tegelijker tijd. De nauwkeurigheid van TomTom is beter dan Sygic. Sygic heeft een groot voordeel omdat je bij thuiskomst het app aan je comp koppelt en de kml-bestanden kunt openen met Google earth en precies ziet waar je bent geweest.

 6. Serge zegt op

  Sygic gebruikt kaarten van TomTom, en zijn van goede kwaliteit – spreek me tegen als ik me vergis.

  Er loopt inderdaad nog tot morgen een actie waarbij je 55% korting krijgt op een wereldwijde licentie. Ik heb dat ook gedaan, en gebruik hun Android app om mijn smartphone. Volgens de overeenkomst krijg ik levenslang updates. Ik kan me niet uitspreken over hun eigen apparaten welke ze ook aanbieden.

  Ik kan oordelen over de kaarten voor Belgie en ben tot nu toe overal geraakt, accuraat en zonder gedoe. De opzoekingen werken prima, de begeleiding in een taal naar keuze is helder, de snelheidsbeperkingen zijn correct. Ik gebruik ook (Google) Maps nota bene. Bij Sygic heb je geen (data)netwerk nodig waarbij Maps het helemaal niet doet zonder (tenzij je buffert (cached) maar da’s eerder beperkt qua gebied vind ik)
  Je zal geen miskoop doen, zeker niet aan deze prijs. Ik ben helemaal niet verbonden met dit bedrijf – gewoon een tevreden gebruiker. Heb trouwens ook de kaart van Thailand, en Sygic vindt de kleinste dorpjes.

 7. Douwe zegt op

  Al jaren gebruik ik Sygic met tevredenheid in Thailand en twee jaar geleden in Vietnam. Ook in Nederland enige maanden geleden werkte dit programma perfect op mijn Ipad (extra kosten voor Europa bij downloaden).

 8. Serge zegt op

  Heet van de naald, en voorlopig excl. voor Samsung.

  Nokia Maps voor Android, als alternatief voor Sygic (offline maps)
  http://360.here.com/2014/08/29/here-samsung-galaxy-android/

  Beschikbaar vanaf oktober.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website