Lezersvraag: Ervaring met Respo trailers in Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 december 2017

Beste lezers,

Zou graag willen weten of er mensen zijn die ervaring hebben met RESPO TRAILERS in Hua Hin. Heb daar namelijk een trailer gekocht en aanbetaald, maar krijg nu een uiterst verdachte e-mail, de levering deze week is uitgesteld tot eind volgende maand.

Met vriendelijke groet,

Dirk


» Laat een reactie achter


7 reacties op “Lezersvraag: Ervaring met Respo trailers in Hua Hin?”

  1. stevenl zegt op

    En waarom is de email verdacht?

    Hoe ver is Hua Hin bij je woonplaats vandaan?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  2. Sommeil zegt op

    Als ik Google, krijg ik de vermelding : permanently closed.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  3. henry zegt op

    het zou pas verdacht zijn als U geen email zou krijgen dat de levering verlaat is.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  4. Gerrit zegt op

    Op de eerste plaats,

    Wist ik niet dat er aanhangwagens in Thailand verkocht worden.

    Op Google nagekeken wie het is;
    RESPO blijkt een Lets bedrijf te zijn, dat trailers maakt en exporteert naar diverse landen, waaronder Thailand
    De omvang lijkt mij groot genoeg om te exporteren.

    Aangezien ze niet vliegtuig worden vervoert maar in containers, kan een zeereis makkelijk een week uitlopen en dan moet je ook nog “geluk” hebben bij het vrijgeven bij de douane.

    Dus een week uitstel lijkt mij heel redelijk, zelfs meerdere weken is nog te verklaren.

    Omdat een Thai totaal niet van het bestaan van aanhangers afweet en ook in het verkeer ze niet verwacht, moet je om problemen te voorkomen wel tussen je achterscherm en de aanhanger prikkeldraad spannen, anders zit er al de eerste dag een scooter tussen je wagen en de aanhanger.

    Men zei gewaarschuwd.
    enne zet een foto op dit blog als je hem heb.

    Groetjes Gerrit

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  5. Wessel zegt op

    Ik zou even bellen om te vragen hoe het zit. Ik neem aan dat u bij de zaak bent geweest om de (een) trailer te bekijken, voordat u uw koop hebt gemaakt? I

    k heb eens een onderdeel bij hun besteld, alles verliep profesioneel.

    Ook eens overwogen om bij hun een trailer te kopen omdat ze mooi materiaal hebben, maar toch eerst nog maar met m’n oude trailer blijven rondrijden…

    Success,

    Wessel

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  6. Ronnysisaket zegt op

    Nu ik wou ook een trailer kopen maar heb na een gesprek met een Canadese vriend afgezien van de koop er zijn blijkbaar een aantal problème met keuringen van trailers in Thailand , de man had een trailer gekocht en wacht na meer dan een jaar nog steeds op,de juiste papieren die hij waarschijnlijk nooit zal krijgen
    er zouden volgens zijn bron problemen zijn met invoertaksen die niet voldaan zijn .Dit ging uiteraard over de Respo trailers .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  7. Lunghan zegt op

    Ik ben 3 jaar geleden met een aanhanger bezig geweest bij Respo, zaten toen ook nog in Pattaya, blij dat ik daar niet aan begonnen ben. Een ( Engelse) vriend van mij kocht er een kipaanhanger,kenteken zou worden nagestuurd, geen aanhanger en geen kenteken, 80.000thb vooraf overgemaakt. Deze club is al een paar keer falliet geweest, en zeer onbetrouwbaar.Zijn wat gasten uit Estland als ik me niet vergis.
    Ik heb de mijne 3 jaar geleden gekocht bij German Trailer in Pattaya, keurig in orde, met kenteken op mijn naam, kipaanhanger , zelf aangepast voor 2 motoren, mag er meer op de tolweg. Toen ik er zaken deed was het een keurig net bedrijf met goede service.
    Kijk maar eens op
    http://www.german-trailer.com/
    Succes

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website