Beste lezers,

Heeft iemand ervaring met First Choiche Suites in Hua Hin? Voor ons is goed werkend internet op de kamer belangrijk en een fitness ruimte.
Verder locatie en verbindingen met het centrum op redelijke afstand. Deze heeft een aanbieding van € 799,- voor 24 nachten, dit lijkt mij zeer redelijk.

De bedoeling is januari/februari 2016.

Andere suggesties zijn ook welkom.

Alvast dank,

Erik


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Heeft iemand ervaring met First Choiche Suites in Hua Hin?”

  1. ruud tam ruad zegt op

    Wij hebben alle ervaring met First Choise suites. zijn daar twee maanden geweest. Wij hadden ook een aanbieding, maar die was in nov 2014, 22000 Bath. p. maand. Heel wat minder dan nu. Toen wij daarna wilden boeken voor dit jaar bleek de prijs inderdaad 10000 Bath p. mnd. meer. Voor ons te veel, maar als je die betalen wil, is dat jullie keus. Appartement is niet slecht. Hebben er met plezier gewoond. Internet ging goed omdat ik een router op de kamer had. In de meeste gevallen moesten de mensen naar de ruimte beneden bij de receptie. busje rijdt langs de poort, naar de stad, dus geen probleem. Ik ben nu beland op Khao Takiab. Vervoer naar de stad voor mij geen probleem. Rijd zelf, maar ook taxibusje rijd naar Khao Takiab. Er zijn wel veel leuke condo’s te vinden in Khao Takiab voor een goede prijs. Ook in de stad. Het is even zoeken maar je vind vast wel wat. Is voor mij moeilijk een advies te geven omdat ik niet weet wat je wil.
    http://www.huahinpropertyagent.com/ en ook http://www.huahin-property-shop.com/property-types/condos/for-rent.html
    Kijk hier eens op. Kan je veel vinden in diverse prijsklassen. Ook goedkopere condos in hetzelfde gebouw als First Ch.Suites maar dan goedkoper. Ook Tira Tiraa is erg leuk. Mocht je nog iets willen weten moet je je email achterlaten.
    Groet Ruud


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website