Beste lezers,

Heeft iemand ervaring met vliegtuigreizen vanuit Brussel naar Bangkok met Aeroflot of Ukraine airlines? Bedie maatschappijen hebben goedkope tarieven, maar heb nog nooit mee gevlogen.

Met vriendelijke groet,

Guy

12 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft ervaring met Aeroflot of Ukraine airlines vanaf Brussel?”

 1. Thailand John zegt op

  Zolang het internationale vluchten zijn niks aan de hand kun je goed mee vliegen, en goede service.

 2. patje zegt op

  heb al mee gevlogen….niks op aan te merken..doen en bespaar de eurokes waar je ginder wel wat beters mee kan doen ipv aan duur ticket te geven

 3. gerard zegt op

  Hier heb ik 2 x mee gevlogen vanaf schiphol en op zich niets mis mee, alleen de eerste keer was de vlucht vanuit Moskou met een oud toestel, de tweede keer met KLM.
  De hoofdvlucht naar Bangkok wordt verzorgd met een airbus.
  De benadering door het personeel is niet extreem vriendelijk maar wel correct, hoewel bij de tussenlanding helemaal geen vriendelijkheid of gastvrijheid op de luchthaven is te bespeuren, maar het gaat tenslotte om de vlucht en die is prima.
  Goede reis toegewenst.

 4. Gerard zegt op

  Beste Guy.
  Een vriend van mij heeft met Ukraine Airlines gevlogen en doet dat nooit meer.
  Verouderd toestel…erg krappe beenruimte…voor een simpel drankje moet je extra betalen en ondanks zijn ticket werd hem verteld in Kiev dat hij mogelijk op een reservelijst kwam te staan wegens overboeking..achteraf was er niets aan de hand..hij kon gewoon mee.
  Maar voor de duidelijkheid..heb persoonlijk geen ervaring met Ukraine Airlines maar heb het zelf ook weleens overwogen.

  Ik ben wel met Aeroflot naar Bangkok gevlogen..vlotte overstap in Moskou..moderne westerse vliegtuigen,
  vriendelijk personeel..was prima.
  Op de terugweg ..vanaf Moskou..vlieg je per KLM naar Amsterdam.

  succes Gerard.

  • Noel Castille zegt op

   Ukraine airlines dit jaar van Brussel gevlogen naar Bangkok en moet helaas in juni volgend jaar terugvliegen . In Brussel mijn valies op de counter gewicht 22 kg meneer u moet er 2 kilo uithalen want ik
   kan de tickets niet printen of je moet bijbetalen . Geen probleem valies open 2 kilo eruit en in mijn hand bagage ? Niemand van al de vorigen hadden hun handbagage op de band moeten zetten maar ik wel.
   Handbagage weegt teveel kan de tickets niet printen , gelukkig zijn er ook een russen een beer van een
   vent achter mij stampt mij op zij brult iets tegen dat meisje je moest eens zien hoe die tickets ineens wel konden geprint worden zonder bij te betalen .
   De vlucht van Brussel naar Kiev een oud toestel geen schermpje voor je neus maar zeer veel beenruimte en ook brede zetels is maar ongeveer 2 uur geen service is geen probleem 1 maal gratis de
   rest als je het weet wandel naar achter en kunt daar terug iets drinken .
   Kiev airport is in feite niks speciaal maar de prijzen zijn daar wel een pak goedkoper dan in Brussel of in
   Thailand ook de tax free is veel goedkoper kunt allen in euro of lokale munt betalen anders moet je geld
   gaan wisselen en de koersen zijn zeker niet goedkoop .
   Helaas de vlucht van Kiev naar Bangkok een splinternieuw vliegtuig geen been ruimte smalle zetels zit er als sardienen tegen elkaar armleuning tussen de zetels 3 cm breed inox staal ?
   Probleem een vijftal passagiers waren te dik konden dus niet in die zetel zitten geen probleem ruilen
   moesten in een zetel zitten aan het gangpad die armleuning omhoog en met de helft van hun kont in de
   gang maar als de service wagentjes kwamen moesten ze letterlijk op de schoot van hun buur gaan zitten.
   Heb gecheckt terugvlucht van Bangkok naar Brussel is in ander vliegtuig ?
   Als je niet te groot of te dik bent is voor de prijs zeker OK .

 5. Marc zegt op

  In juni vloog ik met Ukraine Airlines vanuit Brussel naar Bangkok H/T voor amper 379 euro.
  Voor die prijs moet men niet verwachten om met de nieuwste toestellen te reizen. Ukraine Airlines vliegt vanuit Kiev met de oudere Boeing 767 (dus zonder inflight entertainment systeem) en met een bescheiden service aan boord maar zeker acceptabel.
  Wanneer men kiest voor een low-budget vlucht moet men zijn verwachtingen bijstellen en vooral niet vergeten dat 379 euro heel weinig geld is.
  Ik denk dat de prijs intussen dichter bij de 400 euro ligt op de promotiedagen.
  Ik zou het gerust terug doen.
  Marc

 6. Rick zegt op

  Ik raad Aeroflot echt af.. dat 1x je koffers niet aankomen oke kan gebeuren.. maar bij mijn 2e reis ook met Aeroflot alweer bij aankomst in bkk geen koffers aangekomen.. dus nee Aeroflot mag goed koop zijn. Maar of je koffers mee komen is nog de vraag..

 7. B.Elg zegt op

  Hou je er rekening mee Ukraine Airlines een tussenlanding maakt in Kiev? Een collega van me -waar ik erg op gesteld was- is samen met haar gezin gestorven tijdens vlucht MH 17. Een idioot met een BUK-raket op Oekraiens grondgebied volstaat. Ik hou van goedkoop vliegen maar dit zou ik niet aandurven.

  • epie zegt op

   In Kiev is er niets aan de hand het conflict gebied ligt 700km van Kiev en ze vliegen er met een echt wijde boog omheen en de Russen zullen geen tweede keer hun vingers willen branden, vlieg regelmatig op Dortmund- Kiev en echt tot nu toe echt niets a/d hand daar.

   Maar beste B. ik begrijp 100% u angst en dat u hier geheel anders in staat,
   en bij deze mijn oprechte medeleven bij u zo persoonlijk dramatisch verlies.

 8. rene23 zegt op

  Ik zou dat nooit doen met die oude bakken vliegen, neem voor ruim € 500 EVA, die heeft goede service, vliegt rechtstreeks AMS-BKK op mooie tijden en een zéér goede reputatie op het gebied van ongevallen/vertragingen !

 9. epie zegt op

  Wij hebben ook met UK gevlogen, alles erg basic weinig beenruimte en de stoel kon niet achterover en het eten was heel erg basic en het personeel werk hard en heeft het echt slecht ze slapen notabene op de grond in de kitchen ruimte, + veel russen in het toestel beetje aso volk en in Kiev overstappen waar je de spanning v/h conflict aldaar duidelijk mee krijgt.+ dat het toestel er zo’n 2 uur langer over deed langzamer vloog als andere maatschappijen en iets meer om vloog i.v.m conflict bij de eerder gemelde krappe beenruimte en rechtop zit niet echt een pretje voor ons alles bij elkaar in deze vorm dus niet weer.
  Maar ik lees dat sommigen met een KLM of een beter toestel vlogen tja dan heb je een gelukkig een andere mening.

 10. Guy Van Daele zegt op

  Dank u voor de tips,mocht iemand nog een goede tip hebben ivm promoties zijn die altijd welkom,allen nog een gelukkig nieuwjaar!
  van daele guy


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website