Beste lezers,

Mijn echtgenote en ik ontvingen voor de eerste keer onze elektronische identiteitskaart van de Belgische Ambassade. De certificaten verbonden aan de kaarten kunnen bij de Belgische Ambassade in Bangkok echter niet geactiveerd worden. Daar wij beiden deze functies toch wensen te gebruiken dienen wij ons te richten tot een Belgische gemeente of tot bepaalde ambassades en consulaten. Heeft iemand van deze laatsten in Thailand al gebruik gemaakt, laat het mij dan per kerende weten a.u.b?

Wij wonen in Maerim/Chiang Mai.

Hartelijk dank.

Groet,

Willy (BE)

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Elektronische identiteitskaart van de Belgische Ambassade”

 1. David .H. zegt op

  Mijn eid kaart was aangevraagd aan Be.Ambassade Bangkok , normaal duurt levertijd 8 weken , je moet wel speciaal vermelden dat je ze wenst te gebruiken voor eid activatie / gebruik .
  Bij mij echter heeft het 2x 8 weken geduurd omdat men vergeten had de activatie voor online gebruikte activeren (ws. die certificaten ..) weet niet wie of waar vergeten , maar dat was het dus …

  Reken alvast op 8 weken daar deze kaarten via diplomatieke postgaan naar Belgie en terug .
  Alles is uiteindelijk goed gekomen .

 2. Hubert Callens zegt op

  Heb mijn nieuwe eid kaart ook via de Belgische ambassade in BKK verkregen ,bij mijn volgende bezoek laten activeren in mijn gemeente waar ik het laatste gewoond heb .
  Anders moet het via de post gebeuren (wel aangetekend versturen !!) en neemt dat wat tijd in beslag !
  Hucatech

 3. Eddy zegt op

  Er is HEEL goed nieuws ! Nog even geduld. Heb onlangs vernomen op de VCP (vlaamse Club Pattaya) bijeenkomst verleden Woensdag in Pattaya van de vice consul, Dhr Elie Loos dat de aparatuur in kwestie om die Eid kaart te activeren is aangekomen op de Belgische ambassade in Bangkok.
  Gezien de gewoonlijke Belgische administratieve rompslomp kan het nog een heel tijdje duren vooraleer het is aangesloten 🙂 en daarom kan er nog geen datum worden gegeven dat het zal functioneren.
  Dus mensen er is hoop, binnen aanzienlijke tijd zullen we dus die eid kaart ook kunnen activeren op de ambassade in Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website