Een 3D printer kopen in Bangkok, wat zijn de regels?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 oktober 2018

Beste lezers,

Ik wil een 3D printer kopen in Bangkok heeft iemand daar ervaring mee? Vooral omdat je voor het importeren de nodige vergunningen nodig hebt

Groet,

Frans


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Een 3D printer kopen in Bangkok, wat zijn de regels?”

 1. Cornelis zegt op

  Wanneer je ‘m in Bangkok koopt voor gebruik in Thailand heb je niets met importvergunningen te maken. Verantwoordelijkheid van je Thaise leverancier. Of wil je de printer meenemen naar Nederland?

 2. Harrie zegt op

  Ik heb af gelopen december een Canon printer, G2000 gekocht, rond de 100 euro, deze printer word niet verkocht in Nederland, er zit een in gebouwde inkt station in van Canon, die je zelf kan bijvullen, wel heb ik de inkt per boot verstuurd, gewoon in me hand bagage koffer mee genomen.

  Wel wat anders dan een 3 D printer, wist niet dat je daar vergunning voor nodig heb, je kan ze gewoon bij Aliexpress bestellen.

  Ga je hem versturen, dan betaal je In dit geval betaal je 1,7% invoerrechten en 21% btw.
  Het postbedrijf brengt ook kosten in rekening voor de inklaring:

 3. Thaiehans zegt op

  Frans ik heb hier nog een nieuwe staan wel in elkaar gezet maar nog nooit gebruikt, mag voor een zacht prijsje weg, moet hem wel op komen halen in Ubon Ratchantani. Het is een Anet 3D printer.

  • Frans Hofman zegt op

   Hoi Hans
   Wil je het type door geven
   Groet Frans


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website