Beste lezers,

Wie heeft ervaring met doorlabelen van bagage?

Ik vlieg binnenkort van Bangkok via Helsinki (Finnair) naar Amsterdam en direct daarna naar Lyon (KLM). Ik zou het liefste mijn bagage in Bangkok inchecken en in Lyon ophalen.

Vriendelijke groet,

Wim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft ervaring met doorlabelen van bagage vanuit Bangkok?”

 1. Liesbeth zegt op

  Is het niet zo als de luchtvaartmaatschappijen die een samenwerkingsverband hebben dat altijd doen als je er om vraagt?

 2. sjeng zegt op

  In deze link staat het goed uitgelegd : http://www.bagagetips.nl/wordt-mijn-bagage-doorgestuurd-bij-een-overstap/

  M.V.G

 3. Desiree zegt op

  Wij hebben vorige week een vlucht gehad van Chiang mai naar Bangkok en door naar Koh Samui. En van Koh Samui naar Kuala Lumpur en dan naar Amsterdam. Beide keren werd de bagage doorgelabeld. Ideaal! Je hoeft er dan niet meer achteraan. Wij hebben het gevraagd op het vliegveld, maar volgens mij doen ze dat automatisch. Succes!

 4. paul zegt op

  u zet volgens mij gewoon vertrekplaats Bangkok op uw label en als eindbestemming Lyon in amsterdam word uw bagage uit het toestel van Finnair gehaald en daar ingechekt en in het toestel van KLM gelegt en komt dan vanzelf met u in Lyon aan.

 5. TAK zegt op

  KLM weigert om door te labelen als het twee losse tickets zijn.

  Als ik van Phuket met Thai of Bangkok Air via Bangkok naar Amsterdam vlieg,
  is er geen vuiltje aan de lucht. De bagage wordt netjes doorgelabeld naar Amsterdam.
  Ik krijg van Bangkok Air zelfs de boarding card van de KLM vlucht.

  De retourvlucht is een drama. KLM check-in counter in Amsterdam weigert om de bagage door te labelen
  naar Phuket met Bangkok Air. Terwijl deze maatschappijen zelfs code sharing partners zijn. Er wordt gezegd dat de vlucht niet in het systeem staat. Ik weet echter dat het handmatig binnen enkele minuten kan worden geregeld. Daarnaast vlieg ik een duur business class tciket en sta er op dat mn bagage
  wordt doorgelabeld. Dit leidt tot verhitte discussie en bellen met station manager en hoofd kantoor waarna uiteindelijk de bagage wordt doorgelabeld door een handmatige toevoeging. Vroeger deed de KLM dit ook voor de Economy class maar tegenwoordig wordt dit dus zelfs voor de Business Class geweigerd.

  Ik heb hierover uitvoerig met de KLM geemailed en vooralsnog is er geen oplossing. Ik zou dus zeggen pas op met de KLM en doorlabellen van je bagage.

  groeten,

  TAK

  • TH.NL zegt op

   Doorlabelen naar Chiang Mai met de KLM en Bangkok Air is geen enkel probleem en terug ook niet. Ook het automatische inname systeem op Schiphol doet dit prima. Beide tickets moeten natuurlijk wel in 1 boeking gedaan zijn anders kan het systeem dit natuurlijk ook niet weten.

 6. supermat zegt op

  Bij veranderen van de vlucht firma (Finair naar KLM) moet je zelf je koffer bij Finair ophalen en bij KLM aanbieden. Alleen als je met Finair verder vliegt naar Lyon, kun je –door labelen–.

 7. Christina zegt op

  Hallo, we hebben nooit problemen met KLM doorlabelen let zelf wel op de codes van de vliegvelden.
  Laatst moest er doorgelabeld worden naar Canada en ik vertel zijn niet de juiste codes met protest toch veranderd gekregen en onze baggage kwam perfect aan op juiste bestemming.
  Zelf laatst met KLM naar Bangkok en verder Bangkok air zonder problemen gelabeld. Ik denk dat ze er soms geen zin in hebben of je bent te slim.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website