Beste lezers,

Hoeveel debet rente berekenen Thaise banken, bijvoorbeeld SCB bank, over een negatief banksaldo op een creditcard rekening?

Groet,

Willem

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Hoeveel debet rente rekenen banken over negatief saldo creditcard?”

 1. Arie zegt op

  Doorgaans is dit 20%.Oppassen met rood staan dus!

 2. Erik zegt op

  Heb je op hun website gekeken ?

  http://www.scb.co.th/stocks/media/ratesfees/credit-note-en-55-2.pdf

  Ik denk dat dit wordt bedoeld.

 3. bob zegt op

  Inderdaad 20% maar het staat in je maandelijks overzicht. Zet er gewoon een deposito van Bht. 100.000 tegenover. Ik neem aan dat de bank dat ook vraagt bij het openen van een credit card.

 4. MACB zegt op

  Dit is voor het eerst dat ik hoor over ‘debetrente’!

  Thaise banken verstrekken als regel slechts een creditcard met een ‘deposit’ dat gelijk staat aan het maximale maandelijkse bedrag dat op de kaart mag worden geboekt. ‘Rood staan’ is er dus niet bij, want betalingen boven het maximumbedrag worden niet goedgekeurd.

  Op deze regel zullen best wel uitzonderingen zijn (bv debet doordat een zaak een creditcardbetaling accepteert zonder goedkeur, of doordat het een Thaise burger betreft), maar het is bij mijn weten zeker niet de standaardregeling voor niet-ingezetenen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website