Lezersvraag: Condo op Koh Samui

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
23 mei 2018

Beste lezers,

Ik kom al 20 jaar in Thailand, maar Koh Samui was er nog niet bij. Ik ben me aan het oriënteren, maar vind het moeilijk, met name om een leuke (iets leuke -luxe) condo te vinden op een mooie plaats voor max. 20.000 Th Baht. Ook zie ik allerlei leuke plekjes om naar toe te gaan en in welke buurt ik wil logeren. Ik wil wel een beetje mensen om me heen (het Chawat strand lijkt me echter te druk). Iets minder mag voor ons. We horen inmiddels tot de senioren, maar rijden nog steeds motor (ook in Thailand) dus vervoer hebben we wel.

Kan een lezer of lezers ons helpen met een mooi plekje en zijner nog leuke tips om mee te geven? Ik kan natuurlijk een hoop lezen op internet en zien op YouTube, dus die informatie heb ik wel.

Alvast bedankt mede lezers en lezeressen.

Groet,

Ruud-tam-ruad


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Condo op Koh Samui”

 1. loe zegt op

  Voor 20.000 baht per maand zijn er op Samui wel redelijk luxe bungalows te huur.
  Condo’s zijn schaars op Samui.
  De vraag is natuurlijk hoe lang jullie willen blijven.
  Ik zou de omgeving Lamai/Maenam/ Bophut adviseren.
  In het zuiden is het een stuk rustiger. Tong Krut bijvoorbeeld.

 2. Arno zegt op

  Inderdaad, 20000 per wat? Neem aan dat je per maand bedoelt, Replay Condos zijn 12-15 per maand,wel erg klein (voorzieningen wel ok) Horizon Condo erg mooi, zou wel wat aan mn Russich gaan werken (want daar zitten er genoeg van ;)) Vriend van me zat daar voor 25000 een maand, maar dat was een vrienden prijs. Emerald Condos, Whispering Palms en nog zat anderen zullen onder de 20000 per maand zijn.
  Even op de namen googlen en je zult ze allemaal makkelijk vinden.

  Chawat ken ik niet, zal wel Chaweng bedoelen?

 3. Renévan zegt op

  Net wat Loe zegt veel condo’s zijn er niet op Samui. Ik ben zelf gedurende zeven jaar eigenaar bewoner geweest van een condo. Dit was Arisara place, hiernaast een ander condo gebouw Baan Arisara. Het grote voordeel hiervan was de ligging, straatje uit en een markt, linksaf zo bij de big C, Tesco en Macro, rechtsaf zo bij Fishermans village en het Bophut strand. Een redelijk groot condo complex is Replay bij Bangrak, ook dicht bij Fishermans village en een de overkant van de straat het altijd rustige strand van Bangrak. Maar verwacht voor 20000 thb geen ruime condo. U kan ook gaan kijken voor een huurwoning. Als u in het Noorden dat is Maenam, Ban Tai en Bang Por zowel links als rechts van de hoofdweg de zijstraten inrijdt zal u zien dat er overal wat te huur staat. De stranden hier zijn trouwens altijd rustig. Na de verkoop van onze condo hebben we eerst in Maenam een klein huisje gehuurd daar ons koophuis (Maenam Soi 4)nog niet afgebouwd was. Dit huisje zonder zwembad beviel ons veel beter dan de condo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website