Lezersvraag: Wie kan voor mij Clindalin*Gel uit thailand meenemen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
21 juni 2015

Beste lezers,

Enkele jaren geleden heb ik tijdens een vakantie in Thailand bij een apotheek het middel “Clindalin*Gel” gekocht en dat voldeed fantastisch. Het is een middel tegen acné-achtige klachten en voldoet veel beter dan alle middelen die ik in NL heb gebruikt.

Aangezien ik bijna door de voorraad heen ben en een reis naar Thailand er op korte termijn niet in zit, zou het fantastisch zijn als iemand die naar Thailand gaat, dit middel voor mij zou willen kopen en meenemen. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding !

Het was voorzover ik mij herinner niet duur (ca € 2,00 per verpakking of zo).

Ik heb een foto van de verpakking (maar kan ik niet meeposten), wie wil zo aardig zijn om me te helpen? Neem dan even contact op.

Bij voorbaat heel hartelijk dank !!

Wendy

E-mail: bohpenyang@yahoo.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Wie kan voor mij Clindalin*Gel uit thailand meenemen?”

 1. Eric zegt op

  Ook te bestellen via internet.
  Bijvoorbeeld ioffer.com
  Is iets duurder maar dan ben je niet afhankelijk van vakantiegangers die een niet in nederland verkrijgbaar antibioticum mee moeten nemen.

 2. Toon zegt op

  Pas op daarmee, ik liet 2 tubetjes opsturen en ze zijn in België tegengehouden als ‘verboden item’s.
  Ik weet dus niet of je zulke gel mag invoeren of het een maffia truuk was van de douane(misschien hadden ze zelf gel nodig…)

 3. Gerardus Hartman zegt op

  Geldt ook voor Thai Boxing gel dat voor 120 THB grote verpakking te koop is in alle pharmacies en warenhuizen en tien keer beter werkt dan de Nederlandse gels die bovendien 5x duurder zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website