Lezersvraag: Wie weet er een chiropractor in Isaan?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 november 2015

Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een chiropractor in de Isan. Al maanden loop ik met duizeligheid rond. Daarvoor ben ik al onderzocht door twee cardiologen, 4 neurologen, 1 neurochirurg, drie KNO-artsen. En dat is heus niet overdreven!

Er zijn diverse MRI + MRA scans gemaakt, maar nog nooit voor de nek-hernia. Want daar willen deze specialisten geen aandacht aan besteden. Of ze kennen dat niet.

Nu wil ik de Thailand bloggers vragen en verzoeken of ze een chiropractor in de ISAN voor mij weet. Bangkok is te ver weg voor mij.

Graag zie ik jullie reacties met belangstelling tegemoet.

Chander

2 reacties op “Lezersvraag: Wie weet er een chiropractor in Isaan?”

 1. steve zegt op

  1 keer in de maand komt er een heel goede chiropractor naar Udon Thani. Heb je meer info nodig kan je me bellen op nummer 0820448051 of mailen [email protected]
  gr. steve

 2. Ruud zegt op

  Chandler,

  In Sisaket, vlak bij het busstastion, als je vanaf het busstation naar de brde winkelstraat loop, ga je rechtsaf en je vindt zijn praltijk na 50mtr aan de linkerkant, het kan niet missen de mensen zitten tot op de straat te wachten.

  Succes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website