Beste lezers,

Ik heb last van pijn in hand (pols) straalt uit naar arm en schouder, cq medisch gezegd het Carpaal tunnelsyndroom. Heeft hier iemand op het blog in het verleden een operatie laten uitvoeren in Thailand? Hoe zijn daar de ervaringen mee, zoals de operatie en de kosten daarvan?

Groet,

William


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Carpaal tunnel syndroom laten behandelen in Thailand?”

 1. l.lagemaat zegt op

  Is acupunctuur misschien een oplossing?

 2. Adri zegt op

  Hallo William,
  Mijn Thaise partner heeft t laten doen in Thailand in Bangkok. ‘s Morgens ziekenhuis binnen gelopen en ‘s middags geopereerd naar huis. Keurig gedaan. Nu 5 jaar later…geen litteken en nooit meer last. Ongeveer 4000 bath. Thula hospital bij Silomroad.
  Groet
  Adri

  • anton zegt op

   Maar hoe lang kon ze haar pols niet gebruiken? Mijn vriendin durft t niet te laten doen omdat ze bang is dat ze dan een hele tijd haar polsen niet kan gebruiken en ze heeft een eetshop, waar ze vaak zwaar moet tillen.
   Alvast bedankt,
   Anton

 3. Harry Romijn zegt op

  1`00% zeker weten, dat het carpale tunnelsyndroom is ? Bij mij ook in Breda gediagnostiseerd. Echter: NOOIT enig uitval van de hand, enkel prikkeling als ik mijn arm omhoog hield, bijv. onder mijn hoofd bij het slapen. En arm omlaag: weg in seconden. Conclusie fysiotherapeut: is een beknelde zenuw in je schouder. Antwoord neuroloog: ja, de zenuw-geleidingsmeting gaf al aan: op het randje….

  Overigens heb ik zeer goede ervaringen met Thaise ziekenhuizen: Pattaya, Bangkok, Ratchaburi, Ubon Ratachima..

 4. Maarten Vasbinder zegt op

  Dag William,

  Natuurlijk kunnen ze dat hier. In het algemeen wordt deze kleine operatie het beste uitgevoerd door een neurochirurg, hetgeen niet wil zeggen dat anderen zich niet kunnen hebben gespecialiseerd in deze ingreep.

 5. willy zegt op

  Ik heb heten Nederland laten doen, je kunt je arm weer volledig gebruiken na 2 tot 6 weken, ligt aan het genezing proces, en je voelt het zelf wel aan…

 6. Ben Geurts zegt op

  Bij mij in ned ook carpaal tunnel syndroom vastgesteld een aan geopereerd wegens tintelingen mijn handen doch uitendelijk niet waar.
  In Thailand een mri gemaakt conclusie vernauwing op C6 c7 in de ruggenwervel .
  Volgens specialist in niet waar doch na div. Onderzoeken bij Sint Maarten in Nijmegen toch waar.
  In Nederland zijn de specialisten te laks om naar de scanfotos uit Thailand te kijken ( niet allemaal) sommige denken dat Thailand op medisch gebied een ontwikkelings land is ( naar mijn ervaring is dit niet juist. Volgens mij denkt men in Nederland alleen maar hoe kan ik de patiënt zolang mogelijk bij mij laten komen dus meer geld. Een kwalijke zaak.
  Ben

 7. Leo Bosch zegt op

  Beste William,

  Mijn Thaise vrouw is ca. 2 jaar geleden aan beide polsen geopereerd voor het `carpal tunnel syndroom`.
  in het Samivedi hospital in Siracha Chonburi. Totale kosten 47.000 B.
  Kon na de operaties in 2 keer haar polsen ongeveer 2 maanden maar beperkt gebruiken.
  Eerst geïnformeerd in het Bangkok Pattaya Hospital . Kosten 75.000 B.
  Vr. groet, Leo

 8. teun zegt op

  Wie weet een goed adres/ziekenhuis hiervoor in Chiangmai? Mijn vrouw heeft hier waarschijnlijk ook last van. Het schijnt, dat er ook met een injectie goede resultaten behaald kunnen worden. Ik wil dat eerst proberen en als dat – onverhoopt – niet werkt dan eventueel een operatie. Momenteel slikt ze er pillen voor, maar dat gaat vast niet helpen is mijn overtuiging.
  Dus wie weet in Chiangmai een goed ziekenhuis hiervoor?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website