Beste lezers,

Er is vanuit Jomtien een handige en goedkope busverbinding naar de luchthaven Suvarnabhumi. Maar ik heb nooit zo’n bus kunnen vinden naar Don Mueang.

Bestaat die? En van waar vertrekt die dan?

Groet,

Hein


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Is er een busverbinding van Pattaya/Jomtien naar Don Mueang?”

 1. Theiw zegt op

  Denk dat je met de bus Jomtiem naar de Internationale airport kan en daar op vertoon van je ticket met de gratis shuttle. Maar zeker weten doen ik het niet.

  • hein zegt op

   Die shuttle kun je alleen pakken als je moet overstappen van internationale vlucht naar lokale.
   Anders niet, zelfs niet als je wilt betalen.

 2. Bob zegt op

  Inderdaad met jomtien bus naar suvarnaphume en daar overstappen in de shuttle naar Don Muang

 3. Stefaan zegt op

  Tip voor sommigen :

  In april kwamen wij aan in Subvarnaphumi, en hadden een boeking voor de VOLGENDE dag van Don Muang naar Trat. Wij hadden voor 1 nacht een hotel geboekt nabij Don Muang. Bij vertoon van vliegticket voor de volgende dag konden wij ook gratis de shuttle nemen. In Don Muang hebben we een taxi naar het hotel genomen.

 4. rori zegt op

  Eh ergens in de buurt van Soi 3 heb ik ooit gezien dat er een directe taxiverbinding is via 7-eleven.
  Misschien een tip?

  Pattaya Don Mueang voor 1199 bath. Booking via 711tour. telefoon +66813564906
  Dit nummer +6613564906 vor Wechat, Viber en Whatsapp

 5. Facttester zegt op

  @Hein: goed nieuws voor jou: er is goedkoop transport mogelijk per Mini-van (zo’n wit busje voor ongeveer 10 passagiers) elk half uur of minstens 1x per uur vanaf de Pattaya Klang ongeveer 200 meter vóór de Sukhumvit aan de linkerkant. Die busjes vertrekken vanaf een soort winkeltje waar ze de kaartjes verkopen. Zo‘n “winkeltje” is feitelijk een busjes-stationnetje. Vandaar vertrekken die minivans o.a. naar Don Muang. De prijs is iets van 180 Baht. De minivan stopt bij Don Muang onder aan een trap van de ingang. Eenvoudig om van daar naar binnen te gaan.
  Echter, een terugreis kun je niet nemen. Ze hebben geen officiële vertrekhalte! Voor de terugreis moet zelf even vragen op Don Muang waar de bussen naar Pattaya staan.
  Succes ermee!

  • rori zegt op

   Heb ik 1 keer gebruikt naar Subvarnabhumi. Je zit hutje mutje in zo een van. Wij toen met in totaal 9 passagiers. Ook nog bagage in de passagiersruimte dus benen intrekken en kramp. Ruimte tussen de stoelen naar de voorkant is voor een thai leuk. Voor een europeaan van boven de 1.75 een afrader.

   Zitten vanaf walkingstreet net voorbij de tempel naast de family market. Staan altijd ook motosai jongens aandacht van klanten te trekken door te klappen en of te roepen. Oh is ook op google maps aangeduid als minibus to bangkok.

   Als je dan goedkoop wilt neem de bus aan Thappraya road vlak in de buurt van de Thep Prasit road. Wel van te voren reserveren.
   https://plus.google.com/photos/photo/100865510725862968933/6267023862171113458


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website