Lezersvraag: Bezienswaardigheden in Sakon Nakhon?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
7 juni 2018

Beste lezers,

Van 12 tem 15 juli wil ik samen met mijn vrouw en dochter van 8 jaar naar Sakon Nakhon gaan. Daar deze streek mij onbekend is ben ik op zoek naar guesthouses of hotels in die buurt.

Kunnen jullie ons ook bezienswaardigheden die we niet mogen missen of lokale markten aanbevelen?

Alvast bedankt.

Groet,

Paul (BE)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Bezienswaardigheden in Sakon Nakhon?”

 1. Jan R zegt op

  Ik weet niet veel van de stad af en ben er alleen op doorreis geweest (wel een stop gemaakt) maar het is een stad die bij mij vooral herinneringen oproept aan het hondenvlees dat op de markten aldaar te koop werd aangeboden.
  Daarom zal ik niet aanbevelen om de markt(en) aldaar te gaan bezoeken.

 2. Dirk zegt op

  Op Booking.com staan een aantal hotels. Ik ben daar vooral gaan fietsen tussen de rijstvelden,verder is er ook een mooi meer voor de natuurliefhebbers, op de dagelijkse markt midden in de stad heb ik geen honden zien verkopen wel een paar ratten maar dat was eenmalig. Sakon Nakhon ligt ook op 85 kilometer van Nakhom Phanom gelegen aan de Mekong met aan de overkant Laos, dus ook een uitstapje waard.

 3. Toni zegt op

  Hallo,
  Ik verblijf in de buurt van Sakon Nakhon en ken de omgeving op mijn duimpje. Dat van die hondenverhalen is vrijwel verleden tijd. Het is hier een rustige streek en er zijn mooie plaatsen. Neem met mij contact op via e-mailadres tonibantharae@gmail.com en ik verstrek je meer informatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website