Lezersvraag: Kan ik in Bangkok ‘Facings’ laten plaatsen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 januari 2016

Beste lezers,

Ik was benieuwd of er in Bangkok ook een mogelijk is om “Facings” te plaatsen bij een kliniek voor tandzorg? Dat zijn plaatjes die over het bestaande gebit geplaatst worden en niet onbelangrijk, wat zijn de kosten?

Groeten,

Jan

4 reacties op “Lezersvraag: Kan ik in Bangkok ‘Facings’ laten plaatsen?”

 1. David H. zegt op

  “Google is still your best friend ” Hele pagina ,zoekterm : facings for teeth in Thailand , 1 vb.
  http://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjiqaH39KjKAhWVBo4KHXykB7MQFghlMAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.bangkokdentalcenter.com%2Fthailand_dentist%2Fthailand_aesthetics_veneer.htm&usg=AFQjCNH8vEbzMYoM5NrrkIX8eWRgc7qO1g&bvm=bv.111677986,d.c2E

  • David H. zegt op

   Click ook op de link voor “lumineers ” onder Fee bovenaan de prijzen , scrollen ..
   , schijnt een dunnere versie te zijn die geen voorbehandeling van je natuurlijke tanden vereist (glazuur opruwen waarschijnlijk ,….BRRR ! ) en zou ook verwijderbaar zijn indien nodig ,( dat andere zou ik niet wensen, daar je goede maar misschien niet wiite tanden van hun bescherming ontdaan worden veronderstel ik …)

 2. Udo Veerman zegt op

  Beste Jan, Zoek op Silom Dental Building. Je kunt ze mailen en afspraak maken. Probeer afspraak met dhr. Pichet. Hele kundige tandarts. Het is een verzamelgebouw met diverse specialisten. Prijs afhankelijk van keuzes uiteraard. Ze spreken er goed Engels en zijn gericht op buitenlanders. Er komen veel Australiërs. Pichet is een perfectionist. Aanrader!

 3. Henk zegt op

  Ik heb erg goede ervaring met Bangkok International Dental Center (http://www.bangkokdentalcenter.com).
  De website vermeldt prijzen en veel informatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website