Lezersvraag: Appartement/huis in voor korte tijd Chiang Mai gezocht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
28 juli 2017

Beste lezers,

Vorig jaar hebben we een oproep geplaatst voor een goed, gezellig, beter, anders, logeeradres in Hua Hin. Dit hadden we uiteindelijk via een vraag op Thailandblog gedaan omdat we, door het bomen het bos niet meer zagen. Door die oproep zijn we bij Marleen uitgekomen die Baan Malinee Villa uitbaat. Voortreffelijke B&B in Hua Hin.

Wij reizen ook altijd door naar Chiang Mai waar we regelmatig dezelfde hotel nemen waar we het goed naar onze zin hebben. Ook hebben we Air BnB geprobeerd wat ook resulteerde in een geweldige logeeradres bij Mr. Wee in Chiang Mai. Maar nu willen we eens iets anders, met het oog op de toekomst (?), namelijk een appartement huren. Onze vraag is:

Wie heeft er een appartement(huis) te huur in de periode februari-maart 2018 voor ongeveer 15 dagen, en wil dat aan ons verhuren. Of wie kent iemand die af en toe zijn appartement-huis verhuurt. We hebben uiteraard wel wat wensen zoals ligging, in omgeving Chiang Mai maar wel zo dat we met een brommer binnen 15 minuten in het centrum zijn. Zwembad is welkom, Wie heeft suggesties, idee?

We reizen met 2 personen, datums zijn in overleg nog te bepalen zijn zeer flexibel. Dus wie zegt goh ik wil jullie mijn appartement-huis wel eens aan jullie verhuren als diegene een aantal weken naar Nederland of België gaat?

Groet,

Marcel
Koen


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Appartement/huis in voor korte tijd Chiang Mai gezocht”

 1. Johan zegt op

  Kijk hier eens via Facebook. Succes! Chiang Mai Apartments, Condos and Houses for Rent or Sale

  • Marcel zegt op

   Thx Johan voor de tip!

   Ga ik zeker doen.
   Groet,
   Marcel

 2. Bruno zegt op

  We hebben nieuwbouw woning in hout ter beschikking op 20 km van chiang mai. Te bespreken voor verdere informatie

  • marcel zegt op

   Beste Bruno,
   Dank voor reactie. Ik zal mijn e-mail achterlaten misschien heeft u meer info over het te verhuren huis?

   Alvast bedankt!

   marsvandenbroek@hotmail.com

 3. Wout zegt op

  Een kennis van mij heeft een compleet ingericht huis met 3 slaapkamers, 3 badkamers, westerse keuken te huur in een moo-baan 10km oost van Chiang Mai. Eventueel met een Honda PCX scooter. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar wout392@gmail.com.

 4. Nest zegt op

  Kijk eens op “Stay in Chiangmai” website van een Belg die short time verhuring doet.Heel goede service ,heeft een 40 tal app en huizen in verhuring

 5. John Eekhof zegt op

  Facebook Panatsaya Homestay

  Zeer stijlvorm ingericht met 55 inch android wifi tv en teakhout meubelen inclusief awe bad 4×8 meter
  Sukses John


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website