Airbrush painting omgeving Surin Prasat

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
26 juni 2019

Beste lezers,

Een vraagje, een van mijn hobby’s in België is airbrush. Elk jaar ga ik voor 7 weken naar Thailand, omgeving Surin Prasat. Ik zet me ginder wat in voor een schooltje en een hospitaaltje. Nu ben ik van plan om enkele grote muurschilderingen te maken in het schooltje, airbrush. De pistooltjes en verf meenemen zal geen probleem zijn, maar de compressor!

Mijn vraag is, welke aansluitingen hebben ze ginder op de gewone compressoren? Ik heb daar de vorige keer niet naar gekeken, jammer. Als ik daar een foto zou van hebben dan kan ik hier zoeken voor de juiste adapters voor mijn pistooltjes.

Groet,

Jean (Belgie)

5 reacties op “Airbrush painting omgeving Surin Prasat”

 1. Kees janssen zegt op

  Gelijk als in Nederland zijn er diverse aansluitingen. Echter voor dit heb je in Thailand legio keus om dit ter plaatse aan te schaffen mocht je de verkeerde bij je hebben.
  Qua prijs zul je ook nog eens versteld zijn.
  Slangen, blaaspistolen, airbrush pistolen enz zijn gewoon erg goed verkrijgbaar.
  Veelal import van China maar de bekende merken in Nederland krijgen daar ook hun producten vandaan.
  We gebruiken in Thailand ook een compressor en de bijbehorende spuitpistolen. Niets mis mee. In elke prijsklasse te verkrijgen.
  Advies dus niet mee nemen. Scheelt een hoop gedoe.

 2. Patrick DC zegt op

  Beste Jean

  Ik had in Belgie een compressor en nu ook hier in Thailand. De koppelingen zijn hetzelfde.
  Je kan deze vinden bij bvb. Thai Watsadu , Home pro , Do Home enz…
  zie de website van Home Pro : https://www.homepro.co.th/homePro/en/search/?selectedView=gridView&text=compressor

 3. Christiaan zegt op

  Hoi Jean,
  ik kom uit Belgie en woon al 5 jaar in Thailand. Mijn dochter airbrushed ook, daarmee weet ik er genoeg van om je te helpen. De aansluitingen hier in Thailand zijn identiek dezelfde als in Belgie. Dus breng gewoon de koppelingen mee die je gewoon bent. Indien je iets nodig hebt in verband met compessors, ga naar “Home Pro” of naar ” Watsadu” daar hebben ze alles. Hopelijk ben je hier mee geholpen.
  Groeten,
  Christiaan

 4. Leo Th. zegt op

  Hi Jean, Chapeau voor je initiatief en belangeloze inzet! Het mes snijdt aan twee zijden, jij kan je hobby uitoefenen en de scholieren zullen er baat van hebben. Ik ga er uiteraard wel vanuit dat je de muurschilderingen in overleg met én na toestemming van de schoolleiding zal aanbrengen. Succes en alvast een fijne (werk) vakantie toegewenst.

  • jean zegt op

   Hallo
   bedankt voor de reactie, het is een schooltje dat mijn vrouw en ikzelf steunen. In Belgie organiseren wij om de twee jaar een benefiet en de opbrengst er van gaat integraal naar het schooltje.
   De muurschilderingen zijn inderdaad in samenspraak met de school en zijn eigenlijk twee grote Buddah afbeeldingen. Voor mij heerlijk om mijn hobby verder te doen en voor de school een meevaller want alles is gratis.

   grt
   JP


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website