Lezersvraag: Adressen om golf te kunnen leren in Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 juni 2016

Beste lezers,

Ik verblijf 3 maanden in Pattaya en ben van plan om golf te leren spelen. Kennen jullie hier goede adressen voor in Pattaya + kan men daar het nodige materiaal huren?

Ik ben een leek in deze sport en heb het nog nooit gespeeld.

Groet,

Bob


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Adressen om golf te kunnen leren in Pattaya”

 1. Gerard dogge zegt op

  Je hebt Diana driving range en pattaya driving range waar je les kunt krijgen + materiaal huur als je het een beetje kunt , kan je naar Thai-Ger-line golf gaan die verschillende green fees regelt succes Geert

 2. Jan zegt op

  Tyron, een Zwitserse jongeman, geeft uitstekende les op de driving range Greenway aan de Sukhumvit. Komend vanaf Pattaya de Macro rechts en dan even verder de driving range aan de linker kant.
  Succes

 3. Christina zegt op

  Als je in Bangkok bent is er bij Sala Daeng een shopping mall met alleen golf spullen ook kleding.
  Ook kun je tweede hands stokken kopen Ik denk dat je goedkoper uit bent Dan huren. Golf kleding van bekende merken en niet duur tevens schoenen enz.

  • Bob zegt op

   Klopt dat kopen zeker goedkoper is dan huren maar telkens dat gesleur van dat materiaal daar zie ik wat tegen op, dat is de enige reden waarom ik telkens zou willen huren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website