Accommodaties bij boksscholen op Koh Phangan en Koh Samui

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
11 juni 2019

Beste lezers,

Over een kleine maand ga ik voor het eerst een soloreis maken naar Thailand. Super spannend maar ook erg veel zin! Mijn plan is nu om na Bangkok, 4 dagen naar Koh Phangan te gaan en daarna nog ongeveer 6 dagen Koh Samui. Naast genieten van al het moois ga ik ook voor het Muy Thai Boksen. Op Koh Phangan wil ik dit bij Muay Thai Diamond gaan doen en op Koh Samui bij Superpro.

Nu heb ik al redelijk veel research gedaan alleen kom ik er nog niet echt uit wat qua accommodatie leuk is om te zitten. Een echt hostel zie ik niet meer zo zitten (ik ben 32 jaar), maar wil toch graag ergens verblijven waar je wat makkelijker mensen ontmoet en toch redelijk in de buurt van de boksscholen zit. Ik ben daarom erg benieuwd of er mensen zijn die dit ook hebben gedaan en tips hebben voor verblijf.

Alvast bedankt!

Groet,

Albertine

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Accommodaties bij boksscholen op Koh Phangan en Koh Samui”

 1. Els zegt op

  Hoi Albertine, ik woon op Koh Phangan. Je mag me gerust een mailtje sturen.
  Groetjes van Els

  • Albertine zegt op

   Hi Els,

   Dank voor je berichtje! Op welk mailadres kan ik je mailen?

   Groetjes,

   Albertine

 2. Theo zegt op

  Je zou werkelijk naar Punchit; Lamai Beach moeten gaan. Op 100 mtr uitstekend resort , Spa Garden, waar veel sporters verblijven.

 3. Albertine zegt op

  Hi Theo,

  Ik las hier inderdaad ook over. Heb je goeie ervaringen met deze gym? Ik dacht alleen wel dat Lamai wat rustiger is dan Chaweng?

  • Theo zegt op

   Klopt. Het is in Lamai wat kleiner en gemoedelijker, maar biedt behalve dancings alles wat ook in Chaweng is te vinden. Ook mooier strand. Alles lopend te bereiken.

   • Albertine zegt op

    Hi Theo,

    Dank voor de tips. Ik ga hier zeker naar kijken! Ben op Koh Samui alleen bij Punchit geweest?

    Nogmaals dank!

    • Theo zegt op

     Ja. Alleen Punchit. Vriendelijke en persoonlijke aandacht. Goed programma/trainingsopbouw en voedingadvies. Er zijn wel 4 accomodaties in totaal, maar ken ze verder niet. Het resort ” Spa Garden / Green Cafe ” wordt door velen als slaap en ontspanningshotel gebruikt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website