Aannemer omgeving Khon Kaen gezocht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
11 december 2018

Beste lezers,

Met veel belangstelling volg ik de rubriek huisjes kijken. Ook ik sta op het punt een huis te laten bouwen. Ik woon +/- 30 km buiten de stad Khon Kaen.

Mijn vraag is: wie weet er een engels sprekende, betrouwbare, eerlijke, niet te dure en vakkundige architect/bouwer in Khon Kaen of omgeving? Iemand, die open staat voor afwijkende ideeen? Ik weet, dit is veel, maar ze zullen er toch wel zijn?

Bij voorbaat enorm bedankt voor de reacties.

Groet,

Lonnie.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Aannemer omgeving Khon Kaen gezocht”

 1. chris zegt op

  Neem maar contact met mij op. Mijn zwager (spreekt Engels) ontwerpt en een van mijn afgestudeerden runt een bouw markt annex bouwbedrijf. Spreekt perfect Engels.

  • jean paul zegt op

   mogelijk me ook uw gegevens te bezorgen aub. daemen_jeanpaul@hotmail.com

  • Hans zegt op

   Ik ben ook geinteresseerd Chris, maar welke zijn je gegevens om je te kunnen contacteren of je zwager of afgestudeerden. Welke bouwmarkt is het en welk bouwbedrijf?

   • Chris de Boer zegt op

    Mijn zwager zou in Nederland worden gezien als een zzp-er en ontwerpt huizen maar ook interiers voor kantoren en boots.
    Het bedrijf van mijn oud-student is Udon Thaipipat Ltd.
    Eind volgend jaar gaan mijn vrouw en ik verhuizen naar Udon en samen met haar broer gaat mijn vrouw een ‘echt’ bedrijf starten in de bouwsector. Mijn vrouw (afgestudeerd bouwkundig ingenieur) werkte circa 25 jaar als kwaliteits- en algemeen manager in de bouwsector in heel Thailand: huizen, wegen, bruggen, waterwerken naar Westerse maatstaven. Bij voldoende animo kan ze de onderneming al eerder starten.
    Ik ben te bereiken: maninbangkok@live.nl

  • johnny zegt op

   graag zou ik meer gegevens van u wilen krijgen
   youandme045@gmail.com

  • Lonnie zegt op

   Dag Chris,bedankt voor je reactie.Ik zou graag meer horen.Woon je in of om Khon Kaen?Jr kunt mij bereiken op elonvecht@gmail.com
   bij voorbaat dank.Lonnie.

 2. Volavsek zegt op

  Een goede dag wij wonen in Khon Kaen. En wij kunnen u denk helpen u kan mij bellen onder nummer
  066 949345848.mijn naam is Frans Volavsek
  Groetjes Frans

 3. HansG zegt op

  Zelfde vraag qua locatie Bueng Kan.
  Is meer noordelijk aan de Mekong.

 4. Ben korat zegt op

  Lonnie ik ben zelf aannemer, en heb mijn huis zo beetje 20 jaar geleden laten bouwen door een aannemer uit korat, nadat ik eerst diverse bouw locaties van hem bezocht hebt tijdens de bouw en diverse projecten die al opgeleverd waren. Hij werkt door zo beetje heel Thailand. Mijn huis staat nu bijna 20 jaar en er zit nog nergens een scheurtje in, het wordt wel tijd voor een lik muurverf maar na 20 jaar vind ik dat alleen maar een pluspunt. Hij spreekt redelijk goed Engels en maakt van te voren een all in prijs met termijn betalingen hij hanteert standaard prijzen voor de materialen, die prijzen staan ook in het contract vermeld, ken jij bijvoorbeeld de plavuizen goedkoper krijgen dan wat in het contract staat dan krijg je het verschil terug. Ik zou haast zeggen dat ik garant voor hem ken staan maar dat is wel heel erg ver gezocht. Hij gaat wel binnenkort 2 appartementen gebouwen voor mij neer zetten en ik denk dat dat toch wel genoeg zegt. Khon kean is vlak bij Nakhon Ratchasima dus de afstand is zeker geen probleem. Je kunt mij berijken via email, bennederland@hotmail.com voor de rest wens ik je veel succes.

  Mvg, Ben Korat

 5. Erwin Fleur zegt op

  Beste HansG,
  Ik ga even rond vragen aan mijn vrouw, familie wat betreft Bueng Kan.
  Mijn vrouw werkt tot 22:00. Verder zal ik in Januari in Thailand even mijn
  kenissen raadplegen. Zij willen dan ook een tijdsbestek.
  Met vriendelijke groet,

  Erwin

 6. bob zegt op

  Bel eens met Khun Denchai 0892536428. Heeft voor mij diverse condo’s gerenoveerd en een huis in surin gebouwd tot volle tevredenheid.

 7. Patrick335d zegt op

  Hallo lonnie,

  Wij hebben ons huis 2 jaar geleden laten bouwen door ASA uit khon kaen. Wij zijn zeer goed te spreken over het ontwerp, kwaliteit, afhandeling van garantie punten en bereikbaarheid.
  Hij spreekt redelijk Engels.

  Bird anasee, +66 87 428 2288.

  Als je ze zoekt op Facebook kan je meerdere projected van ze vinden, ook de onze.

  Patrick


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website