Aandacht voor Saved Souls Foundation​

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
11 september 2023

Beste lezers,

Mijn naam is Jessica en binnenkort vertrek ik naar Thailand samen met mijn trouwe viervoeter Thor. Zoals de meesten van jullie weten, zijn er vele zwerfhonden (katten) in Thailand. En ik wilde via deze weg wat meer bekendheid creëren voor https://savedsouls-foundation.org/donate .

Hier zitten ruim 420 honden en 90 katten waaronder ook vele disabled honden. Deze Foundation is geheel afhankelijk van donaties en bestaat al 10 jaar in Khon Kaen, Thailand. Dit is een plaats in Thailand die we niet vaak horen en waar vele Thaise mensen met elkaar samen werken om de zwerfhonden op te vangen, te verzorgen en uiteraard castreren om verspreiding te voorkomen.

Ook is het mogelijk om een hond (puppy) te adopteren. Wij Nederlanders kunnen misschien nog laten zien dat honden fijne dieren zijn en ze kunnen altijd je huis bewaken.

Groet,

Jessica

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

1 reactie op “Aandacht voor Saved Souls Foundation​”

 1. bennietpeter zegt op

  Gaat vreemd in Thailand, las vanmorgen dat een opvang gewoon weg ALLES moet verhuizen.
  Een opvang met 300 honden. Ga er maar aanstaan.
  https://aseannow.com/topic/1306317-stray-dog-sanctuary%E2%80%99s-%E2%80%98leash%E2%80%99-of-hope-in-jeopardy-as-land-lease-nears-end/

  Verleden jaar had ik een opvang (Songkhla) nodig en dacht er een gevonden te hebben. Geen enkel direct contact mogelijk, zelfs geen adres. Staan ook op youtube en de enige houvast welke ik had, heb ik geprobeerd zonder succes. Ik heb ze op youtube dan ook compleet afgekraakt.
  7 pups waarschijnlijk achter gelaten. Stierven van de honger en hadden geen water.
  Mijn laatste dag aldaar, heb ze gevoed, water gegeven. Gelukkig bij het voeren kwamen 2 jonge Thai aan rijden op brommer met voedsel, hadden ze ook ontdekt. Zij zouden zorg op zich nemen(?) , heb ze nog wat geld toe geschoven voor voedsel. Niet dat ik Thais spreek, dat deed mijn vrouw.

  In hetzelfde gebied kwam ik een paard tegen, at gras , stond lege emmer. Er was een vijver dichtbij, dus wat doet de farang. Hij haalt water, binnen mum van tijd had het paard de emmer leeg gedronken en heb ik nog maar een emmer vol gehaald. 200 meter verder alweer een paard met zelfde euvel, ook maar voorzien van water. Rare jongens die Thai.
  En soms dus ook rare buitenlanders welke zeggen honden op te vangen en dan niet thuis geven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website