Beste lezers,

Ik heb, zoals velen, al meer dan 6 maanden enorme problemen met NL-TV Asia. Maar nu loopt het echt de spuitgaten uit: al vanaf dat de zomertijd is ingegaan (rond 21 maart 2017!!) zijn praktisch alle programma’s in de TV gids één uur ‘off sync’ met de werkelijkheid, m.a.w. een programma dat om 18:00 uur wordt uitgezonden begint in werkelijkheid om 19:00 uur; de programmagids is incompleet, soms is er helemaal geen programmagids.

NPO 1, 2 en 3 zijn sinds een aantal dagen niet meer te volgen (audio ‘garbled’, beeld hapert) en alle Duitse en Engelstalige kanalen staan niet meer in de programmagids.

Opnemen is dus niet meer mogelijk, want de programmanaam in de opnames komt niet overeen met het programma zelf, en het is niet mogelijk de titel in de opnamelijst aan te passen.

E-mails aan NL-TV Asia worden niet beantwoord, de telefoon wordt niet opgenomen.

Weet iemand raad? Ik meen gelezen te hebben dat één of meer Thailandblog-lezers in de buurt van het kantoor woont en contact heeft of gehad heeft met de mensen aldaar.

Groet,

Rene


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

18 reacties op “Lezersvraag: Al meer dan 6 maanden enorme problemen met NL-TV Asia”

 1. Henk vant Slot zegt op

  Ik ben er helemaal mee gestopt,met NL TV Asie,ik heb nu Euro TV,geen problemen,en is nog 300 bath goedkoper per maand.Kantoor zit tegenover Tucom in Soi Day-Nicht en daar is altijd wel iemand aan wezig.
  Speler kan gedownload worden op nl.eurotv.asia.

  • Rene zegt op

   Bedankt voor je antwoord Henk.
   Het vervelende is dat ik in December net 5.400 baht had overgemaakt …… maar ik denk dat ik ook stop.

 2. Ton Gerritzen zegt op

  Ik heb de volgende oplossing: bij Inter Technics in Nederland koop je een IPTV setup box. Hierbij sluit je een abonnement naar keuze: ze hebben een abonnement waarbij je tot 1 week terug kunt kijken. Dat is wel zo handig ivm tijdsverschil. In het abonnement zit bv ook fox sport zodat je de wedstrijden eredivisie live kunt volgen of de volgende dag terugzien. Setup box kost plm euro 90 en wordt kant en klaar geleverd, alle instellingen worden al vooraf ingebracht. Deze box kun je met of zonder kabel aansluiten op internet. Draadloos kan ook met een WiFi adapter die dan. Je maakt verbinding met je router thuis of in hotel/appartement. Via internet kijk je dus naar plm 80 zenders. Gaat prima, bandbreedte moet plm 5 MB zijn. In Nederland kun je dit kastje natuurlijk ook gebruiken, kun je abonnement bij KPN of Ziggo voor tv laten vervallen. Wellicht een oplossing voor degene die genoeg hebben van NL TV Asia.

  • Bz zegt op

   Hallo Ton,

   Heb je hier dan geen VPN voor nodig in Thailand?

   Mvg. Bz

  • jeroen zegt op

   Hoi ton heb je misschien een website adres van Inter Technics? Ik zou graag de mogelijkheden bij hun bekijken.Via google heb ik ze niet kunnen vinden.

  • Rene zegt op

   Beste Ton,
   Heb je iets meer informatie over Inter Technics (en betreffende setup box)? Er zijn een aantal bedrijven met deze naam

 3. Erik zegt op

  Het is nog altijd gratis en daar is een reden voor. Klagen heeft dan ook weinig zin. Ik heb goede hoop dat het goed komt bij hun en dan is het superieur aan alle andere verkrijgbare pakketten. Inmiddels is het geluid weer OK. Een paar zenderpakketten ontbreken sinds kort maar daar zullen ze dan nu zeker aan werken om het nog beter te maken.

  • Rene zegt op

   Beste Erik,
   Ik begrijp jouw antwoord niet.
   Ten eerste: het is voor mij vooralsnog niet gratis, omdat ik in December 5.400 bht betaald heb voor een half jaar.
   En ten tweede: een gratis product dat niet werkt is waardeloos. Het betreft overigens niet ‘een paar zenderpaketten’ ….. maar ALLE Duitse en Engelse zenders!
   Ten derde: 6 maanden ellende is schandalig, zeker als je geen antwoord geeft op mails en/of de telefoon niet opneemt.

 4. Jo Beerkens zegt op

  Aardig van Henk dat hij wijst op de mogelijkheid om de player van NL-TV te kunnen downloaden. Maar daar heb je dan vervolgens niet veel meer aan, het ding doet het op bijna alle fronten niet meer. Alle klachten van Rene kloppen. Zelfs “Uitzending Gemist” werkt op dit moment nog beter, en dat wil wel wat zeggen.

  In de tijd dat Wil Koenders de belangen van NL-TV nog behartigde krijg je altijd netjes en snel antwoord op je vragen. Maar op al mijn mails (in NL-D-GB) kreeg ik geen enkele reactie. Ga er maar van uit dat NL-TV (van het Duitse GlobalTV) geen interesse meer heeft in deze Nederlandse zender.

  Ik heb een kort proefabonnement gehad op Euro TV en dat beviel me best. Ik denk dat ik ook maar snel over ga; voor de kosten hoef je het bijna niet te laten.

  • Henk vant Slot zegt op

   Verkeert gelezen Jo Beerkens,ik had de link om Nl euro tv asia te downloaden geplaatst,kan je een paar dagen voor niks kijken op een paar kanalen,en als het je bevalt,voor langere tijd,na betaling uiteraardt.

 5. Erwin zegt op

  Hallo , ik ben Erwin en heb elephant hotel op sunee plaza
  Ik ben reseler van euro tv voor Nederlandse en Belgische klanten
  Euro tv werkt zeer goed en heb je de meeste Nederlandse en Belgische zenders voor 600 baht per maand
  Voor meer informatie kan je me bellen op het nr 087 132 70 45

 6. Jack Braekérs zegt op

  Zelfde probleem met de Belgische zenders. Vtm vier en vijf ineens verdwenen . Al van 3 maanden geleden en ze nemen nooit de telefoon op…

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Euro tv en je hebt alle Belgische zenders terug.

 7. Jo Beerkens zegt op

  easy.worldwide.television is ook goed. Heb ik eveneens korte tijd proefabonnement gehad en het ging best aardig. Dat zal zeker het geval zijn als de downloadsnelheid van internet goed genoeg is (denk aan boven 5 MB/sec)

 8. Kritikus zegt op

  Een paar maanden geleden gedownload ( https://www.nl-tv.asia/ ) en werkt perfect. En gratis.
  Ik kijk nooit, want waardeloze programma’s (de redelijke programma’s via de kabel BVN)
  Misschien even alles eruit gooien en opnieuw downloaden ???

 9. hennie zegt op

  als je nog famlilie hebt in nederland of zelf nog een ziggo abonnement hebt kan je met behulp van een vpn gate alles kijken zonder dat het iets kost werkt prima

  • Bz zegt op

   Hallo Hennie,

   Het door jou gestelde is inderdaad mogelijk maar ten eerste dien je te betalen voor het Ziggo-abonnement ad. 42€ / maand en je bent genoodzaakt een betaalde VPN ad. zo’n 15€ / maand omdat de gratis VPN’s is niet te doen vanwege een slechte data overdracht en daardoor schokkende en regelmatig stoppende weergave hetgeen uiterst irritant is.

   Mvg. Bz

   • Ronny zegt op

    Dag Bz..als je familie of vrienden in Nl hebt en die zijn geabonneerd op Ziggo dan kost het jou toch niets ..ze kunnen het toch delen met jou .
    En een VPN app hoeft niet duur te zijn ..er zijn er die heel goed werken en die goedkoop zijn o.a. VpnOneClick die ik zelf ook reeds paar jaar gebruik en die maar 1.50€. per maand kost …werkt perfect en geen haperingen ..er is een gratis proefperiode beschikbaar .
    Ze hebben servers in een 60 tal landen waaronder ook Nederland ..
    Zelf gebruik ik het reeds een 4 tal jaar om de Amerikaanse Amazon vidéo te bekijken .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website