Wordt het een koe of mijn motorbike?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
28 december 2021

Enkele dagen terug heb ik een advertentie geplaatst van mijn PCX 150 op Thailandblog. Daarna vele reacties en onzinbiedingen gehad en ook goede biedingen maar helaas voor de geïnteresseerden, hij is verkocht aan een farmer uit ons dorp die er trots mee rondrijdt!

Hij zal er veel plezier van hebben want het is een heel goeie motorbike hoewel in een e-mail van een lezer stond: een brommer. Haha, nee je moet wel motorrijbewijs hebben en geen brommercertificaat.

De goede man is nu in het bezit van mijn motorbike. Hij had geld opzij gezet voor het aanschaffen van een koe, maar toch maar besloten de PCX te kopen. Ik zei nog, op een koe kan je niet rijden maar op de motorbike wel. Hij zei ja, klopt, maar een koe hoeft geen benzine. Haha. Leuk opgemerkt van hem. Heb er een jaarverzekering en het groene boek erbij gedaan.

Bij deze aan alle geïnteresseerden voorheen, hij is dus verkocht. Ook nog dank aan Thailandblog voor plaatsen van de advertentie.

En voor ieder een geweldig en gezond 2022 gewenst uit de Isaan!

Ingezonden door Caspar

2 reacties op “Wordt het een koe of mijn motorbike?”

  1. Harrie zegt op

    nou,die man die brommer zei heeft dus al 50 jaar een motorrijbewijs, haha

  2. Caspar zegt op

    Nou Harrie dan weet je toch het verschil tussen Brommer en scooter 150 CC hahahah en trouwens heb het Motorrijbewijs Nederland 55 jaar . en Thai 23 jaar Met vr. gr. Caspar


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website