Allereerst willen wij onze bestaande en nieuwe klanten heel hartelijk danken voor alle support in de afgelopen maanden! We hopen dat u heeft genoten van onze Nederlandse kwaliteitsproducten.

En van deze producten is onze Zoute Haring enorm populair op het moment: deze typisch Hollandse lekkernij vliegt bijna letterlijk de deur uit. In stukjes gesneden met een gesnipperd vers uitje eroverheen is het een gezond borrelhapje, of een smakelijke lunch als u de haring op een met roomboter ingesmeerd wit kadetje doet.

En van vis naar koffie: wist u dat wij Koffiepads en capsules leveren van Take-5? De pads die compatibel zijn met de Senseo apparaten zijn verkrijgbaar in de smaken Regular, Dark Roast, Extra Dark, Espresso en DeCaf. Heeft u een Nespresso machine, dan hebben we Ristretto, Cremoso, Intenso, Allegro en Delicato als keuze, herkenbaar aan het gekleurde randje. U kunt nu volop genieten van een vers kopje kwaliteitskoffie zonder zorgen over het milieu: alle Take-5 pads en capsules zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Zelfgemaakte Frikandellen

Zelfgemaakte Frikandellen

Ook is er nieuws op het frikandellenfront: de importfrikandellen die wij lange tijd in ons assortiment hebben gehad, zijn op dit moment niet meer verkrijgbaar in Thailand. Om deze reden, en vanwege de sterk toegenomen vraag naar onze eigen Zelfgemaakte Frikandellen, hebben wij de productiecapaciteit van deze overheerlijke snack uit eigen keuken sterk uitgebreid. En vergeet niet dat onze frikandellen worden gemaakt zonder conserveermiddel of kunstmatige toevoegingen. Maak uw eigen frikandel-speciaal door de worst direct na het frituren in de lengte open te snijden, en dan een laagje mayonnaise en ketchup in de opening te smeren, afgetopt met een fijn gesnipperd uitje. De ultieme snack bij een koud glas bier of een koel glas wijn!

En nu we het toch over worsten hebben:

wist u dat we Saucijzenbroodjes leveren, gemaakt met worst uit eigen keuken? Gewikkeld in een jasje van bladerdeeg en geglazuurd met eigeel bovenop – heerlijk als u deze snack knapperig en warm serveert, direct uit de oven! De worst is ook los verkrijgbaar onder de naam verse worst.

En natuurlijk nog altijd onze 100% levergarantie op elke zending!

Kijk voor een volledig overzicht op: www.hds-co-ltd.com/products en laat ons weten op welke manier wij U kunnen helpen om de beste Nederlandse smaak op Uw Thaise tafel te krijgen!

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Vliegende Vissen, Kleurige Koffiepads, Fijne Frikandellen en Smakelijke Saucijzenbroodjes”

 1. Cary Spork zegt op

  Hallo Kees,
  Je producten zijn heerlijk. Ik ben vooral een van van je zelfgemaakte frikandellen en vlees kroketen. Heb nu ook je goulashkroketten geprobeerd en kan alleen maar zeggen “chapeau”, heerlijk.
  Ik hoop ook dat je doorgaat met de erwtensoep, beetje nostalgie misschien, maar kan van een kop ECHT genieten. Veel succes met je bedrijf en tot mijn volgende bestelling.

 2. teun zegt op

  Kees,

  Binnenkort kom ik weer langs. Kroketten, bitterballen, hutspot en zuurkool. Het geeft allemaal extra vreugde in ons verblijf in Thailand.

 3. Arne Pohl zegt op

  Wat zijn de verzendkosten naar Pattaya ongeveer en hebben jullie ook kroketten voor de airfryer

  • HDS zegt op

   Hallo Arne, verzendkosten naar Pattaya ongeveer 350 baht per bus (foambox, kartonnendoos, droogijs en verzendkosten). Koerier is rond de 400-450 baht.

   De kroketten kunnen ook in de airfryer, zien er van buiten ieys minder mooi uit ivg met de frituur maar smaken hetzelfde.

   • Gerard Lipkens zegt op

    gerardlipkens@gmail.com

    Wil ook diverse producten aankopen , mijn woonplaats is ook Pattaya kunnen verzendkosten delen als we samen bestellen
    gr gerard

 4. Sietse zegt op

  Kees Colijn.
  Kan alleen maar zeggen de smaak de producten zijn TOP en de service ook. De Haring is dit jaar erg lekker maar eigenlijk wil ik dit niet vermelden van dan zijn ze binnenkort op Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen
  Sietse


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website