Ter overname: goedlopend bezorg-restaurant ‘Thai Kitchen to go’ te Rotterdam (Noord). Deze keuken is al ruim 8 jaar een begrip in en rondom Rotterdam, vele (vaste) klanten weten dit adres te vinden voor o.a. hun favoriete Pad Thai. De huidige eigenaren hebben de zaak met hart en ziel opgebouwd en zijn op zoek naar een man/vrouw combinatie die zelfstandig deze Thaise keuken willen continueren.

Het bedrijf heeft een uitstekende stabiele omzet, deze wordt gegenereerd door o.a. de locatie, een goed en fijn team van Thaise koks, energiek team van bezorgers (uit de buurt), smakelijke menukaart, goed inkoopbeleid, slimme keuken lay-out, eigentijds logistiek systeem, degelijke voertuigen zoals 4 auto’s (VW Up), 8 elektrische fietsen + 1 brommer en uiteraard een herkenbare naam met een vriendelijk logo.

Het bedrijf heeft 2 ruime verdiepingen en is turn-key, alles is eigendom en er hoeft verder nergens in geïnvesteerd te worden. Voor de nieuwe eigenaar ligt er evt. de mogelijkheid om balie, afhaal en terras activiteiten te ontwikkelen maar dit is niet noodzakelijk als men kijkt naar het huidige financiële resultaat. Het bedrijf heeft geen cash orders, alles gaat online, dit is efficiënt en tegelijkertijd maakt het ook financieel transparant.

Om een warme overdracht te garanderen zullen huidige eigenaren de tijd nemen om na overdracht met de nieuwe eigenaar mee te draaien en zodoende de juiste kennis (ervaring) over te brengen. Er is voor geïnteresseerden een uitgebreide beschrijving van dit bezorg-restaurant beschikbaar, deze kan verkregen worden door een motivatie mail te sturen naar: info@thaikitchen.nl

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website