SushiPoint Utrecht zoekt ervaren Sushi Chef (M/V)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
26 maart 2021

Ik zoek voor het keukenteam van onze SushiPoint winkel een ervaren Sushi chef. Het hele keukenteam is van origine Thais dus vandaar dat ik op uw site kom.

SushiPoint Utrecht zoekt ervaren Sushi Chef

Sushi eten bij SushiPoint is een groot feest. In 2010 werd SushiPoint opgericht en inmiddels zijn er 32 vestigingen in heel Nederland te vinden. Wij specialiseren ons in het bereiden van verse sushi. Naast de bezorgservice is het voor klanten mogelijk om de gerechten vers af te halen

Wie zoeken wij?

In ons keukenteam aan de Catharijnesingel in Utrecht-Centrum is ruimte voor een ervaren Sushi chef, die zich voor de volle 100% wil inzetten voor het maken van verse sushi. Naast zelf meewerken ben jij verantwoordelijk voor de prestatie van de keuken. Je zorgt voor hoge kwaliteit sushi en motiveert en begeleidt de keukenmedewerkers, zodat de keuken een geoliede machine is en snel en adequaat op de vragen van de klant kan inspelen. Je zorgt voor de inkoop van de juiste hoeveelheid ingrediënten en werkt precies en hygiënisch volgens de HACCP richtlijnen. Je hebt ervaring met sushi maken, vis fileren en sashimi snijden.

Wij belonen je met een goed salaris en je kunt een bonus verdienen als je zorgt dat alles op rolletjes loopt in de keuken. Zowel doordeweeks als in de weekenden ben jij inzetbaar. Je begint rond 13.00 uur met de voorbereiding en de winkel sluit voor bestellingen om 21.00 uur, waarna je de keuken weer klaarmaakt voor de volgende dag.

Wil jij onderdeel uitmaken van het SushiPoint team aan de Catharijnesingel in Utrecht (10 minuutjes lopen vanaf Utrecht-Centraal) stuur dan je CV en motivatie aan jeroen@sushipoint.nl.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website