Beste lezers,

 
Sinds gisteren weer aangekomen in Hua Hin. En zoals altijd met de airportbus vanaf de luchthaven van Bangkok. Alleen is er nu in Hua Hin een nieuwe uitstapplaat Dus niet meer bij het busstation aan de zuidkant van de stad, maar aan de andere kant.

De in- en uitstap is nu bij het nieuwe busstation bij de postoffice bij Hua Hin AirPort (Hua Hin Bus Station aan Hua Hin Road tussen Soi 98 en 96).

Groet,

Jan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersinzending: Nieuwe uitstapplaats voor bus van Suvarnabhumi naar Hua Hin”

 1. Hans Bos zegt op

  Voor alle duidelijkheid: het oude busstation, tussen Phetkasem Road 96 en 98 blijft in gebruik voor alle andere routes. Er moet een bus(je) lopen tussen Hua Hin Stad en het nieuwe busstation bij de luchthaven. Vanuit Hua Hin moet u eerst door de tunnel onder de startbaan en vervolgens de u-turn nemen en weer door de tunnel.

 2. Janny zegt op

  Graag wat info omtrent de airportbus van Bangkok naar Hua Hin
  Ik ga volgende maand naar Hua Hin en meestal nemen we een taxi dus mijn vraag is gaat deze Airportbus de hele dag naar Hua Hin en staat de bus vlakbij de taxi standplaatsen
  Zou graag info hierover hebben

  • Hans Bos zegt op

   Als je even zou googelen, weet je alles. Kijk op: http://airporthuahinbus.com/

 3. Johan Combé zegt op

  Is het ver van de u-turn bij de ingang van het vliegveld?

  • Hans Bos zegt op

   Dat is de verkeerde u-turn. Vanuit Hua Hin moet je eeerst de tunnel door, dan de u-turn, weer de tunnel door en dan aan de linkerzijde. Ik ga er binnenkort langs en tel dan de meters.
   Overigens is het niet alleen de uitstapplaats zoals de kop suggereert, maar ook de plaats waar de passagiers in kunnen stappen.

 4. Sjaak S zegt op

  Pff heb ik even geluk gehad de laatste bus naar het oude station te krijgen…
  Overigens is het altijd beter deze bus als het even kan online te boeken en te reserveren. Ik kwam op de luchthaven aan en omdat ik altijd standbye vlieg, weet ik niet wanneer ik aankom. Toen ik om drie uur bij de check-in van de bus was, kon ik pas de bus van half acht nemen. De twee bussen daarvoor waren uitgeboekt en ook deze was vol.
  Hier is een link naar de website, waarop alle info staat en waar je kunt boeken: http://www.belltravelservice.com/

  goede reis

 5. Jan zegt op

  Hallo ,als schrijver van bovenstaande ,het adres wat is bijgevoegd is volgens mij niet juist
  Dit adres is van het oude busstation ,het is bij het vliegveld van huahin ,meer weet ik ,wij zijn daar in de donker afgezet
  Meer info via internet roong reuang coach bus terminel Gr jan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website