Lezersinzending: Thaise ogen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
14 juni 2019

Er zijn redelijk veel Youtube video’s van farang in Thailand. Die gaan vaak over hoe een buitenlander Thailand ervaart. Ik heb laatst toevallig een vlog gezien van een Thaise vrouw, die een inkijkje geeft in haar Thaise leven.

Ik volg haar pas een week of twee, ik kan dus niet zoveel over haar zeggen. Ze woont in de Isaan, spreekt goed Engels en ze vertaalt af en toe wat woorden in het Thais. Ze lijkt heel eerlijk over haar dagelijkse leven te vertellen. De afleveringen duren ook niet zo lang, dus ze zijn goed om even tussendoor te bekijken.

Deze aflevering ging over de schade aan de rijstoogst door het slechte weer. Een andere aflevering ging bijvoorbeeld over een uitje met haar familie naar de rivier om te raften (lees: op een boot zitten en eten en drijven in het water).

Voor mensen zoals ik, die niet zo vaak als ze willen in Thailand kunnen zijn en die graag veel meer willen leren over de Thaise/Isaanse cultuur, is dit denk ik de moeite waard om eens naar te kijken.

Hier kan je al haar video’s bekijken: www.youtube.com/

Ingezonden door Rene Chaingmai

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersinzending: Thaise ogen”

 1. Maryse zegt op

  Dank je wel René voor deze informatie. Leuke inkijk in het leven op het platteland, ga ik zeker volgen.

 2. Thomas zegt op

  Leuke tip. Ik heb er nu een paar gezien en geniet er erg van.

 3. Lotte zegt op

  Super leuke tip
  Dank je wel voor het delen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website