Lezersinzending: Thaiflix stopt binnenkort

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
17 augustus 2018

Beste lezers,

Helaas stopt Thaiflix binnenkort. De tv stations die daarop tot voor kort te bekijken waren zijn al een tijdje niet meer met Thaiflix benaderbaar. Deze week kreeg ik het nog resterende abonnementsgeld terug met de mededeling:

“It is with great regret that to inform you that www.thaiflix.com will be closing in the near future. Thank you for using our service. We will refund to our customers as detail herewith. Sorry for your inconvenience caused”.

Jammer, want mijn Thaise vriend keek wanneer hij in Nederland was, graag naar programma’s van Thaiflix en zelf mis ik het nieuws.

Dootv was destijds omgezet in Thaiflix. Vreemd is dat ik afgelopen week een e-mail met nieuwe films, die op Dootv te zien zijn, kreeg. Ik had het idee dat Dootv er nadat het Thaiflix was geworden niet meer was. Weet iemand hoe dit zit?

Ingezonden door Jan

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersinzending: Thaiflix stopt binnenkort”

 1. F wagner zegt op

  Sinds 10 augustus kan al de bekende nieuwszenders niet meer ontvangen ,kan ook niet meer top Uppen was net van plan een jaarabonnement te nemen,oude series film contest kan ik nog wel terug kijken keek ook elke dag muy thai jammer,zal er iets anders voor in de plaats komen,had een abbonement tot 17 sept zullen ze geld terugstorten

  • manfred zegt op

   Jan, het klopt dat Thaiflix is gestopt sinds 2 augustus. Ook wij hadden thuis een jaarabonnement op deze site en we krijgen ons geld terug.
   Eén van de alternatieven is SeesanTV. Deze site zal wel heel snel gaan groeien nu veel abonnee’s gaan overstappen. Voordeel is dat ze hier ook redelijk nieuwe Hollywoodfilms hebben (zowel Thai als Engels).
   probeer het uit voor een maandje voor $10,-.

   • SayJan zegt op

    Goede dag Manfred kan ik het hier in holland installeren of heb een schotel nodig.
    alvast bedankt

 2. Guy Hardy zegt op

  Nu allen naar seesantv.com.

 3. Tino Kuis zegt op

  Jammer, ik keek er bijna dagelijks naar, vooral het nieuws. Ga SeesantTV proberen.

 4. roger op t eynde zegt op

  Mijn vrouw keek al jaren “Thaiflix”, maar sinds de laatste week zijn er geen updates meer. Er is nu wel “Malimar TV, ook niet slecht en er is ook live tv te zien. Nog een andere website is “Seesan TV”.

 5. Vincent zegt op

  Wat moet ik doen om mijn resterend geld van jaarabonnement terug te krijgen ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website