Lezersinzending: NLTV in thailand is gestopt

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
12 december 2018

Na contact te hebben opgenomen met deze zender met de vraag om meer uitleg waarom we niet meer gebruik konden maken van hun diensten kreeg ik volgend antwoord op 11 december 2018.

Hallo Alfons,

Tot onze spijt moet ik u melden dat we gestopt zijn met uitzenden. We hadden de laatste tijd veel problemen die niet opgelost geraken en hierdoor geen correct service meer konden aanbieden. Dan is het beter om er mee te stoppen.

Sorry hiervoor en alvast bedankt om bij ons te zijn geweest

Groeten,

Pieter


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “Lezersinzending: NLTV in thailand is gestopt”

 1. Daniël M. zegt op

  Ik vind dan toch, dat ze op zijn minst een alternatief zouden moeten aangeboden hebben of een andere soortgelijke dienst moesten voorstellen.

  • Peter Bol zegt op

   Hallo

   Ik denk dat de meeste kijkers van NL TV er de afgelopen jaren gratis gebruikt van hebben gemaakt.
   En dan nog durven te zeggen dat ze met een alternatief moeten komen vind weer wat te veel van het goede maar dat zit in de Hollandse cultuur.
   Kijken maar niet kopen In dit geval kijken maar niet betalen.

   Er zijn genoeg alternatieven alleen dat kost een paar centen en zonder nu reclame te maken raad ik u aan om iets verder te kijken dan dat de TV van U af staat

 2. Henny zegt op

  Misschien via internet tv kijken:

  TVinternet:

  https://www.vpngids.nl/unblock/streaming/nederlandse-tv-kijken-buitenland/?gclid=EAIaIQobChMIha_qxJHb3QIViahoCh0YogiSEAEYAiAAEgIfUvD_BwE

 3. Gerard zegt op

  Een goed alternatief is eurotv heeft hetzelfde als NLTV kost per maand 600thb, gebruik deze al meer dan een jaar en ben zeer tevreden.

  • Roel zegt op

   Beste Gerard,
   Euro tv heeft NL-TV om zeep geholpen, de mannen werkten eerst bij NLtv en zijn later euro tv opgestart, ze hebben zelfs alle klantgegevens van NL tv meegenomen. Ik verkreeg een email van euro tv daarover in het begin, terwijl euro tv niet mijn mailadres zou kunnen hebben.

   Door de corrupte euro tv en hun werkwijze verrek ik het om daar lid van te zijn. Er zijn ook voldoende andere alternatieven via VPN verbinding. Ik denk dat euro tv ook alles hackt om zo geld te verdienen. http://www.hola.org is een gratis vpn verbinding en via http://www.tvgids.nl zijn nagenoeg alle NL zenders te bekijken en allemaal gratis. Zijn nog meer websites voor nederlandse tv.
   Dus waarom betalen als je het ook gratis kunt krijgen. Ik heb alle sport wereldwijd via meerdere websites. Maar live voetbal,darten,tennis,formula en meer en meer via http://www.sebn.me, geen vpn voor nodig.

   • Frans Nico zegt op

    ‘http://www.sebn.me’ staat als onbetrouwbaar geregistreerd.

    • Roel zegt op

     Frans Nico
     Goede virus scanner, maar dat moet je altijd hebben. Geen gratis versie maar betaal daar wat voor, vooral als je ook bankzaken via pc regelt. Ik gebruik sebn al ca 4 jaar en nooit 1 probleem. wel vooraf reclame etc. Je moet er even leren mee om te gaan.

  • Charles zegt op

   Sinds enkele jaren goede klant bij NLTV. Uitstekende service en storingloze ontvangst, zowel direct als ook terugkijken. Ik neem het boxje zelfs mee op mijn reizen naar Europa e.d. M.a.w. een goede investering.
   Belangrijk is een zgn glaskabel verbinding Fiberoptic cable.

 4. henri zegt op

  Beste Daniel . M.het kostte de laatste jaren geen cent, degene die het kon downloaden kon gratis naar alle Nederlandse zenders kijken en ook de commerciele. Plus een aantal buitenlandse zenders en een filmnet.
  Ik bedank ze in ieder geval voor het kijkgenot en hoop dat ze spoedig zullen terugkeren.

 5. Lodewijk zegt op

  Gerard beveelt eurotv aan en het is waarschijnlijk goed. Maar betalen om in mijn eigen huis tv te kijken …. nooit.

  • KeesP zegt op

   Die snap ik even niet, is het in Nederland dan wel gratis?
   Wij betaalde in Nederland bij Ziggo zo’n €55,- dit was inclusief internet, TV en bellen.
   Hebben nu ook EuroNL-TV, heeft voor ons de belangrijkste en meest gangbare zenders die wij ook in Nederland ontvingen. En ja ook heel tevreden hierover.

  • Frans Nico zegt op

   Beste Lodewijk,

   Elke aanbieder van gratis NL-zenders (buiten BVN) is illegaal. Wil jij ook niet betalen voor een vliegticket naar NL v.v. of ga je lopen naar NL? Wil jij ook niet betalen voor het voedsel dat jouw leven in stand houdt? Of ben jij bereid ThailandBloglezers zonder betaling dagelijks van voedsel te voorzien? Je moet even realistisch blijven. Als iemand legaal een dienst aanbiedt, dan staat daar een tegenprestatie tegenover.

  • Sjaak S zegt op

   Ik denk dat je het anders bedoelt dan hier over komt. Je kijkt liever niet dan dat je het moet aanschaffen of niet soms?
   Ik had het ook en ik ga niet voor dit soort “genot” betalen. Ik heb in de twee jaar dat ik het gebruikte, misschien twee keer langer dan 10 minuten gekeken.
   Een goede vriend van mij kijkt graag sport en hiervoor is hij bereid ook te betalen.. anders dan dat… je kunt alles goed downloaden of bijvoorbeeld films en dergelijke via popcorntime gratis bekijken.
   Zelfs Netflix is zo goedkoop geworden, dat ik liever daar een abonnement op neem dan op een programma waarmee je tv kunt kijken.
   De laatste keer dat ik TV keek, was in de tijd vóór het internet. De laatste 25 jaar niet meer.

  • ergens in thailand zegt op

   Dus je kijkt helemaal geen tv je betaald dus ook niet voor Home cable in Thailand. Je betaald immers niet voor tv kijken in eigen huis. Je kunt alles kijken via de PC en Youtube enz enz.

   Veel kijk plezier
   mzzl

 6. Realist zegt op

  Voor mij komt het helemaal niet als een verrassing ,als ik terug denk aan een foutieve betaling waar ik in plaats van baht 9,600 een bedrag van baht 96,600,– had overgemaakt.
  Het was mijn fout dat is waar maar toen ik mijn teveel betaalde geld terug wilde hebben heeft dat veel voeten in aarde gehad,uiteindelijk na twee weken mijn geld terug gekregen.
  Sindsdien een IPTV box van Fred Repo en alles werkt prima.

 7. De laender zegt op

  Voor niets gaat de zon op euro tv gebruiken er moet betaald worden maar de kwaliteid is zeer goed.
  Als u wil tv zien in belgie of nederland dan moet u toch ook betalen.
  Niet tweivelen doen

  • Lodewijk zegt op

   Voor zover ik mij herinner, want ik ben al 13 jaar weg uit Belgistan, betaalde ik ginder net als hier voor kabelaansluiting. Nooit extra om een bepaalde zender te kunnen bekijken. Zou ik ook nooit gedaan hebben.

 8. Samyod zegt op

  Stuur een mailtje naar: support@eurotv.asia en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt om in Thailand naar Nederlandse, Vlaamse en een aantal Duitse zender te kijken. Kosten? Iets meer dan 600 baht. Hoe langer abonnement, hoe minder de prijs. In euro’s ongeveer kom je uit op rondom 16 stuks. Dat is beduidend minder dan in Nederland een abonnement op bv Ziggo of KPN.

 9. Piet zegt op

  Meldt je hier aan: http://app.iptvheaven.com/live wel 200 zenders (incl. alle NL en Belgische zenders) . .ook FOX en ZIGGO sport . .ca Tb 650 per maand . .3 dagen proef . .kun je per maand opzeggen, of onderbreken wanneer je een tijdje niet gebruikt.
  Werkt world wide, behalve in NL . .kuny ook in NL betalen. ca. Euro 16.50 per mnd.
  Fred Repko +66.958358272
  Heb zelfeen ap. op mijn laptop en heb altijd een HDMI kabel bij me om dit ook in hotels te gebruiken . .het wrkt al met een download snelheid van ca. 5MB

  • Fred zegt op

   Beste Piet,
   De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de vork een beetje anders in de steel zit.
   De “app.iptvheaven.com” is eigenlijk een service op het pakket met de MAG.
   De opzet is, dat je een MAG koopt a 5500 baht en deze thuis installeert op de TV.
   Je lekker thuis komt, op de bank ploft en de MAG met de afstandsbediening de kanalen kiest, net als in NL of Belgie.
   Dat je voor op reis een toegangscode krijgt om de App.iptvheaven.com te openen is puur service.
   Het is niet bedoeld zoals nu dat er honderden alleen maar de app gaan gebruiken. Deze is daar niet stabiel genoeg voor maar zolang het nog gaat gaat het.
   Gegarandeerd dat ik binnenkort een halt krijg vanuit Nederland om mensen alleen maar met deze app te voorzien.
   Groetjes,

   Fred Repko


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website