Lezersinzending: Medicijnen en kleefpasta

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
23 mei 2020

Voor mijn eerste Thailand reis, afgelopen januari/februari 2020, heb ik mij zo goed als mogelijk willen voorbereiden. Eerste struikelblok betrof mijn dagelijkse medicijnen.

Aangezien er volgens de Thaise wetgeving maar voor 30 dagen mag worden meegenomen en ik een geruime tijd langer in Thailand zou verblijven, dacht ik dus een probleem te hebben. Mijn pragmatisch ingestelde huisarts bod mij de simpele en doeltreffende oplossing. “Dan verdubbel je toch gewoon de in te nemen aantallen, in je medicijn paspoort? Ik zet mijn handtekening wel een jij weet toch wat een hoeveel je dagelijks inneemt. Dat gaan ze toch niet controleren.

Tegen het eind van mijn vakantie, ging het er op lijken, dat ik niet genoeg had aan 1 tube fixodent, om mijn frame vast te zetten. Ik heb tientallen Seven’s, Family’s en apotheken afgelopen, totdat ik uiteindelijk een apotheek trof. Keuze had de goede man niet, wel een zeer klein tubetje met kleefpasta. Voor mijn volgende trip, gaat er dus minimaal een tube extra mee. Een etmaal op kleefpastajacht, hoort bij mij niet in het pakket onbezorgd op vakantie.

Ingezonden Erno

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersinzending: Medicijnen en kleefpasta”

 1. Leen zegt op

  Grote tubes kleefpasta, is in iedere big c en lotus verkrijgbaar, 269 baht merk polident

 2. Erik zegt op

  Polident is goed spul; deze kleefpasta koop je in de winkels die Leen noemt en probeer ook eens de drogisterijketen Watsons. Tenslotte kun je ze ook tegenkomen in gewone ‘Spar’- achtige winkels in de stad.

 3. Josh zegt op

  Hallo,
  Deze kleefpasta kan je bij Boots, Villa Market en bij vele Pharmacy’s gewoonweg kopen.

 4. Pieter zegt op

  Ik gebruik ook kleefpoeder (geem pasta, slechte smaak en blijft kleven aan frame), maar uitstekende ervaringen met Corega ultrafix poeder (50 mg) in kleine strooiflacon. Daar doe je minimaal 2 maanden mee, of zelfs meer.
  Laat geen nare smaak achter, goede kleefkracht en bij verwijderen van fram e geen kleverige draden zoals bij fixodent. Een aanrader en in Nederland bij elke m
  normal edrogist verkrijgbaar. Neem het altijd mee naar Thailand zonder problemen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website