(JRJfin / Shutterstock.com)

Vandaag van het begin tot het eind getuige van de criminele zaken inzake het geven van boetes aan argeloze huurders van waterscooter.

Twee jongens huurden een waterscooter (jetski) en nadat ze terugkwamen werden er net zoals bij vertrek foto’s gemaakt door de verhuurders. Aan de hand van deze foto’s werden beschadigingen geconstateerd. Er wordt hier met net aangebracht waterverf gewerkt!

Politie erbij die onder een hoedje spelen met de verhuurders……. walgelijk dit te zien. Die paar toeristen die nog trouw blijven in Pattaya worden dus zo behandeld. Gewoon schandalig, waarvan akte.

Ingezonden door Guus

6 reacties op “Lezersinzending: Huur geen waterscooter in Pattaya!”

 1. Kees zegt op

  Dit verhaal is (bijna) zo oud als Pattaya zelf. Het schijnt wat lastig op te lossen te zijn en er zijn dus steeds weer argeloze toeristen die dit niet wisten. Walgelijk is het natuurlijk wel.

 2. Bert zegt op

  Gebeurde in Patong Beach (Phuket) ook. Momenteel weet ik het niet. Strandstoelen voor iemand alleen te duur (200 baht per dag), dus kom niet meer op het strand.

 3. wannee zegt op

  Waarschijnlijk hebben ze weinig inkomsten en doen ze het op deze manier om toch geld te verdienen,jammer dat er toch nog mensen zijn die een jet-ski huren

 4. johny zegt op

  Jaren geleden ook al eens gezien in Jomtien. Geen lieve verhuurders, toen.

 5. frank h vlasman zegt op

  Maar……. zijn dit ALLE verhuurders of is het slechts een enkele ?? HG.

 6. Johan P zegt op

  Dit zijn bijna alle verhuurders.Thailand wordt per jaar slechter.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website