Lezersinzending: Geweldige dagtour met Bussaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
18 januari 2020

Hallo mijn naam is Rene en ben de laatste jaren 6 keer naar Thailand geweest. Ik ga vanuit BKK naar Jomtien waar we meestal een dag of 11 verblijven. Van hieruit ga ik tripjes maken en de laatste keer in november ben ik 3 nachten naar Hua Hin geweest.

Ik heb op Google gezocht voor dagtours en kwam de site GidsBussaya tegen, een Thaise lady die getrouwd is met een Nederlander, Paul.
Zij verzorgen samen dagtrips en meerdaagse trips op een geweldige manier. Paul weet ontzettend veel van Thailand te vertellen bijvoorbeeld over de cultuur, geloof, tradities, koningen en brengt dit op een geweldig interessante manier, in Nederlands, Engels en Thai als je wilt. Bussaya spreekt ook Nederlands.

Ze laten je de mooie dingen zien van Thailand maar niet alleen de toeristische plekken maar ook vele andere mooie dingen waar ze een prachtig verhaal bij hebben.  Als ik weer in die richting ben zal ik ze zeker weer opzoeken, een aanrader voor Nederlands sprekende vakantiegangers. Voor mensen die echte leuke ook meerdaagse tours willen maken is die echt ideaal.

Hun e-mail is bussayagids@gmail.com.

Veel plezier en doe ze de groeten van Rene.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersinzending: Geweldige dagtour met Bussaya”

 1. Gringo zegt op

  Zie ook:
  https://www.thailandblog.nl/bezienswaardigheden/trips-vanuit-cha-am-hua-hin-met-nederlandse-gids

 2. Peter zegt op

  Wij hebben net met Bussaya een prachtige 4-daagse reis naar het zuiden van Thailandgemaakt. Heel gevarieerd met cultuur en heel veel natuur. Prachtige boottochten gemaakt in diverse
  adembenemende natuurgebieden. Echt een aanrader. Wij waren de eerste groep die deze tocht maakte dus hij staat nog niet op de website. Maar via gidsbussaya@gmail.nl kun je alle informatie krijgen.

 3. Peter zegt op

  Sorry, het emailadres is:
  bussayagids@gmail.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website