Lezersinzending: Een overstay met seks

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
11 juli 2019

Foto: Archief

Vanmorgen, 11 juli, werd ik badend in het zweet wakker met het idee dat ik waarschijnlijk de datum om mijn 90 dagen stempel te laten verlengen, was vergeten. Ik sprong uit bed en constateerde inderdaad dat ik me op of om en nabij 21 juni zou hebben moeten melden. Twintig dagen te laat. 20 x Baht 500 is tienduizend Baht.

Mijn vrouw wist me nog te vertellen dat er zeven dagen speling in de datum zou mogen zitten. Maar dan nog zou de overstay-boete Baht 6.500 bedragen. Met flink de pest in mijn lijf ging ik naar het bureau van de Immigratie. Daar aangekomen constateerde ik dat het personeel vandaag nog chagrijniger keek dan anders. Maar misschien lag dat wel aan mij.

De juffrouw van de afhandeling van het 90 dagen formulier begon echter gelijk te typen dus had ik inmiddels de hoop dat zij misschien niet had geconstateerd dat ik te laat was. Zij maakte mijns inziens alles in orde en vroeg mij vervolgens met haar mee te lopen. Ik werd naar een dame gebracht die bleek van de politie te zijn. Na een paar minuutjes vertelde zij me dat ik een overstay had en of ik maar zo goed wilde zijn twee duizend
Baht te betalen. Ik was vanzelfsprekend bijzonder opgelucht en legde vervolgens mijn hand liefzaam op haar arm. Zij maakte nog een paar papieren in orde en vervolgens vroeg ook zij om met haar mee te lopen.

Via een gangetje kwamen we bij het damestoilet. Zachtjes maar toch met een zekere dwang duwde zij mij naar binnen. Enfin twintig minuten later stond ik tweeduizend Baht armer maar een opwindende sekservaring rijker weer buiten.

Wel kreeg ik nog een kwitantie voor de betaalde twee duizend Baht. Ze zijn dus niet allemaal corrupt bij de immigratie-afdeling.

Ingezonden door Thaimas (naam bij de redactie bekend)

14 reacties op “Lezersinzending: Een overstay met seks”

 1. Hans zegt op

  Ik ben ook eens 29 dagen over tijd geweest voor mijn 90 dagen melding. Toen ik in de immigratie kwam ging ik niet naar het loket voor die meldingen maar wel naar de agent die daar altijd zit te niksen. Mijn probleem uitgelegd en hij vroeg mijn paspoort en zei me de volgende dag terug naar hem te komen en 2000 baht mee te brengen. De dag erna ik terug, hem het geld gegeven en mijn paspoort met stempel van 90 dagen in terug gehad. Corruptie! Wat is dat?

 2. Gringo zegt op

  Die 2000 baht boete geloof ik wel, maar die speciale sekservaring had je waarschijnlijk al voordat je wakker werd die ochtend, 555!

  • Rob V. zegt op

   Of misschien heerlijk de oogjes gesloten, wachtend op zijn beurt.

   Ach maakt ook niet uit of het werkelijkheid of fantasie is. Ik vraag me alleen af hoe we dit zouden lezen als de rollen omgedraaid waren: mijn man zei dat ik korting zou krijgen op de boete, eenmaal bij de immigratie betaalde ik inderdaad een lagere prijs. De agent nam mij mee naar het herentoilet en 20 minuten laten stond deze vrouw -een seksuele ervaring rijker- weer buiten. Ik mwam thuis en zei tegen mijn lieve man…

 3. Roel zegt op

  Ik heb al genoeg opwinding hier in Thailand zonder 2000 bath. Maar goed overstay nog niet gehad.
  Net als heb nog maar 2 keer sex tot de kerst, die komt er dus maar 1 keer af om wat anders te doen.

  Maar leuk beginsel en eind is goed.

  • bart zegt op

   Ik denk ook dat het een goede droom was

 4. Cornelis zegt op

  Een overstay had je in ieder geval niet, dus dan zal er van die seks ook wel niet veel kloppen. Leuke fantasie, dat wel. Blijf dromen!

 5. ruud zegt op

  Als zij u niet heeft betaald voor de sex, bent u toch nog opgelicht.

  Bovendien was u niet in overstay, maar bent een administratieve handeling vergeten.

 6. Francois Nang Lae zegt op

  Ik hoop voor jou dat zij nu niet over tijd is.

 7. Dirk zegt op

  Eerlijk? Ik geloof het niet.
  Of ben je de betaling voor de sex vergeten te vermelden…?

 8. Hans zegt op

  en toen werd je wakker…. 🙂

 9. John zegt op

  En toen werd je wakker met een spiegelei op je buik, haha

 10. henk zegt op

  laat je dame het thuis maar niet horen dan kost het meer dan de 200 batjes

 11. Norbert zegt op

  . . . . .ik geloof er niets van. . . . .ha ha ha

  Norbert

  • lung addie zegt op

   Beste Norbert,
   en je bent niet de enige die er niets van geloofd…
   er bestaan wel anders websites voor dit soort verhalen waar schrijver zelfs meer in detail kan treden en zijn fantasien tot uiting kan laten komen. Maar ja, sommige mensen zijn onweerstaanbaar (denken ze toch) en laten hun dromen werkelijkheid worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website