Onlangs ben ik met mijn vrouw naar Thailand vertrokken met nog vele vragen over het Test en Go progamma.

Wij hadden voor de eerste dag een SHA ++ hotel geboekt in Bangkok, na het landen om 13.40 u werden we afgehaald door personeel van het hotel en naar het hotel gereden waar bij aankomst direct de PCR-test werd gedaan (dit was rond 16.00 u) zij beloven dat de uitslag de dag daar op er is om 08.00 u en dat was ook zo.

Vandaar zij wij naar Chiang Rai gevlogen daar terug een SHA++ geboekt en op dag vijf terug een PCR-test laten afnemen, deze test word op dag vijf om 19.00 u afgenomen en het resultaat krijg je ook de dag daar op om 08.00 u als deze ook negatief is krijg je de juiste documenten en kan je gaan waar je wil.

Zo gaat het in de meeste SHA++ hotel.

Ingezonden door André

3 reacties op “Graag een verduidelijking voor de Thailand liefhebber (lezersinzending)”

 1. Ruud zegt op

  Bedankt Andre, neemt wat spanning weg in onzekere tijden dit bericht. Hopelijk gaat het zo ook bij ons

 2. Erick zegt op

  Ja hoor, wij zijn ook net terug uit Thailand. Alles door de discipline van de Thais volgens plan verlopen daar.
  Samen met met mijn Thaise vrouw een geweldige tijd gehad.
  Per 1 maart is de PCR test na 5 dagen ook niet meer verplicht. Slechts een sneltest is afdoende. Even laten testen en binnen een half uur uitslag.

  Succes eb veel plezier allen.

  Erick

 3. Charles Coors zegt op

  Ik had in december mijn SHA++ hotel geboekt via Agoda, dus stonden ze niet voor mij klaar… Iedereen werd netjes opgehaald door medewerkers van hun geboekte hotel, behalve ik dus… Thailand zou Thailand niet zijn of er is altijd wel iemand die het een en ander kom regelen…, dus iemand maakt een foto van mijn paspoort en van mijzelf, natuurlijk.. Een speciale taxi werd voor mij geregeld, natuurlijk moest ik van te voren deze betalen en de pcr test natuurlijk dus via een ziekenhuis gereden, die het dichtst bij mijn hotel gesitueerd was, daar werd er een stok in mijn neus geduwd, kwam ik bij mijn hotel aan, die dus helemaal niet het idee hadden, dat ik in quarantaine moest.. Ik kon na het inchecken, gewoon gezellig naar buiten gaan, genieten van het mooie weer en de schitterde open restaurantjes… Ik heb ook nooit de uitslag gekregen van mijn pcr test… Zo kan het dus ook…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website