Ervaringen met het Memorial Hospital Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
24 mei 2013
Ervaringen met het Memorial Hospital Pattaya

Ingezonden artikel van Ron.

Op een bepaald ogenblik wordt mijn vriendin ziek en de aangekochte medicijnen helpen niet. Dus even naar het hospitaal. Daar heb je de keuze tussen een hospitaal van het Goverment, Bangkok Hospital en Memorial hospital.

Omdat we kort bij het laatste wonen, gaan we daar heen. Maar de kosten voor een doktersbezoek worden enkel door de verzekering gedragen indien het een ongeval als oorzaak heeft. Dus zij moet het zelf betalen. Na afloop van het onderzoek moet ze een 5.300 baht ophoesten. Dat is aardig wat dus neem ik het voor mijn rekening.

Later wordt ik zelf ziek en krijg de koorts maar niet weg ondanks het nemen van paracetamol. Tevens zijn er problemen op de luchtwegen maar dat is een gekend iets. Met antibiotica kuur moet dat vlug opgelost zijn. Door de aanhoudende problemen ga ik ook naar het Memorial hospitaal. De dokter luistert even maar een rug blijkt voor hem iets dat niet bestaat. Ik moet opgenomen worden en ze rijden me op de spoeddienst.

Direct komt er een dame aangelopen om een papier te tekenen. Ik moet 45.000 baht betalen voor een verblijf per nacht. Ik zeg dat ik verzekerd ben en dat alles via de verzekering gaat en geef de nodige informatie. Maar blijkbaar hebben ze daar de gewoonte daar moeilijk over te doen en liever direct cash geld. Ik teken niet en naar wat behandeling ga ik maar.

Engels verstaan ze amper en doen ook weinig moeite. Maar als er een Rus binnenkomt zijn er wel drie vertalers aanwezig. Ik moet een 5.600 baht betalen en met de voorgeschreven medicatie ga ik terug. Later blijkt dat medicatie die ook in de apotheek te verkrijgen is duurder is in het hospitaal. Maar niet alleen dit ook het dokters bezoek. Voor mijn vriendin was dat 325 baht en voor mij 800 baht. Ze leggen dit verschil uit als zijnde verzekering maar dat is lulkoek.

Ik laat het er niet bij en contacteer de verzekering die een dokter vanuit Singapore laat bellen. Deze meldt dat er geen enkel probleem is voor een opname en dat ik volledig gedekt ben. Zij stuurt dan en mail naar het ziekenhuis om dit al te bevestigen. Terug er naar toe en terug bij een dokter maar die weet blijkbaar dat er ook een rug is. Weer een opname wordt er gezegd, alsof ik dit niet wist.

Weer komt er een dame aangelopen om te tekenen. Ja, ik heb echt geluk want vandaag is de prijs maar 40.000 baht per nacht. Ik teken niet en bel Singapore op. Daar geeft men me de raad om daar weg te gaan en naar Bangkok Hospital in Pattaya te gaan waar alles in orde blijkt te zijn voor een opname. Inderdaad daar wordt niet moeilijk gedaan en blijkt alles in orde te zijn. Bij onderzoek blijkt dat ik boven een bronchitis ook de griep heb opgedaan. Dat verklaart veel en gezien ik een risico patiënt ben moet hier met de grootste zorg mee omgegaan worden. Ik wordt daar prima verzorgd en alhoewel ik niet zelf moet betalen vraag ik hoeveel er per nacht wordt aangerekend. Dit blijkt voor de uitstekende kamer die ik had maar een 31.000 baht per nacht.

Conclusie: Laat het Memorial hospital links liggen. Ze denken enkel maar aan geld. Memorial Company Hospital is nu de nieuwe naam.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

30 reacties op “Ervaringen met het Memorial Hospital Pattaya”

 1. Perer vZ zegt op

  Wat zijn dat voor kamers in Pattaya. In Bangkok in de top ziekenhuizen is een prive kamer nog geen 10.000 baht. De prijs die je noemt voor het Bangkok Pattay hospital is gewoonweg geldklopperij.

 2. riekie zegt op

  Ik ben 1 keer op koh samui naar bangkok hospital gegaan.
  had een oorontsteking.
  Kwam binnen moest eerst ingeschreven worden kosten 5000 bath.
  Dan kon ik een dokter zien en eventueel medicijnen krijgen.
  heb maar niet gevraagt wat dat ging kosten ben maar gegaan.

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ Riekie Ik heb geheel andere ervaringen. Ben zelf diverse keren in Bangkok Hospital in Bangkok behandeld. Inschrijven was gratis, de dokter was snel beschikbaar en medicijnen (uiteraard tegen betaling) werden verstrekt. Niets dan lof voor de vestiging in Bangkok.

   • cor verhoef zegt op

    Dick, ik denk dat de prive-ziekenhuizen in toeristenplaatsen andere prioriteiten hebben dan hun vestigingen in Bangkok. Bovenaan het lijstje staat “financieel uitkleden” in plaats van “patient genezen”. De ziekenhuizen weten dat al die toeristen allemaal volledig verzekerd zijn en hanteren daarom absurd hoge prijzen. De briefschrijver werd 45.000 gevraagd voor een kamer terwijl je in een paleis als Bumrungrad daarvoor een derde betaalt.

    • Johan zegt op

     @Cor Hier ben ik het zeker niet mee eens een paar jaar geleden ook naar Bangkok Hospitaal in Pattaya geweest voor een ontsteking in mijn been. Prima geholpen een antibiotica kuur, röntgenfoto’s en 2x consult voor nog geen 5000 baht, daar kan je in Nederland nog geen dokter meer voor aanspreken. By the way een beetje Pattaya ganger weet dat je niet naar het Memorial moet gaan, alleen de naam al -:)

 3. Franky R. zegt op

  Wat een gebeurtenis en ik zou Ron daarvoor willen bedanken.

  Zijn verhaal laat zien, dat je niet zomaar klakkeloos voor bepaalde zaken moet betalen. Waar dan ook ter wereld!

  Echter, er ging gaandeweg een lichtje op bij mij…Niet voor niets heeft het “ziekenhuis” nu Memorial COMPANY Hospital.

  ‘Nuff Said, Innit’, zoals de Engelse dat zeggen.

 4. cor verhoef zegt op

  Het Memorial Hospital in Pattaya is een gelegalizeerde oplichtersbende. Mijn moeder had een verstopt oor dat schoongemaakt moest worden en we togen naar het Memorial. De dokter schreef een de-wax middeltje voor. Ik protesteerde dat dat niet zou helpen en dat het oor schoongemaakt moest worden met behulp van een speciaal zuigapparaatje, Zelf heb ik elk jaar last van een verstopt oor en bij het Ear Eye Nose Throat ziekenhuis in Bangkok lost men dat probleem in 3 minuten op met een speciaal zuigertje. Kosten: 250 baht.
  In het Memorial bleek dat niet te kunnen. Wij wachten op het medicijn en na een uur kregen we een flesje met oordruppels. Kosten inclusief de dertig seconden durende consult: 1895 baht. Protesteren zou geen zin hebben dus we betaalden en zijn later naar het oorziekenhuis gegaan waar het probleem voor een fractie van die prijs verholpen werd.
  Vermijd dit “ziekenhuis” als de pest.

 5. phangan zegt op

  Bangkok-Samui hospital betaalde kostte mijn verzekering in 2005 voor 2 nachten en een test voor dengue,bloed werd naar BKK gestuurd om het type dengue te bepalen, 55.000 baht.

 6. Tjitske zegt op

  Wij zijn een paar jaar terug in het Bangkok Hospital geweest.
  Mijn man had zijn enkel gebroken.
  Hij werd in een rolstoel gezet en gereden door een “zuster”.
  Bij de balie in laten schrijven en ik heb ook gelijk onze zorgverzekeraar CZ gebeld.
  We werden weer opgehaald en naar de betreffende afdeling gebracht.
  Foto’s maken en toen door de arts zelf gips aangebracht en de enkel gezet.
  Hierna werden we naar de fysio gebracht waar Nico moest leren trap lopen met krukken.
  De krukken en medicijnen kregen we mee.
  Kosten: nog geen 300 euro.
  Alles werd door CZ vergoed.
  Al met al een prima behandeling en zouden wij zo weer naar datzelfde ziekenhuis gaan.

  .

 7. Roel zegt op

  Ik heb zelfde ervaring mat Bangkok hospitaal in Pattaya als wat wordt omschreven bij memorial.
  Heeft mij zeer veel onnodig geld gekost, terwijl ik verzekerd was, maar had wel getekend.
  Daarbij worden ook daar vele fouten gemaakt zoals bij ene Harry ook Nederlander.

  Heb zelfs gemerkt dat als ze fouten maken of verkeerde foto,s maken dat je die dan gewoon moet betalen, als je dat later zegt dan zijn ze verontwaardigd, zelfs zo dat de dokter tegen mijn vriendin heeft gezegd, hoe kun je wel leven met die man.

  Ik wil dat nog tegen die dokter persoonlijk zeggen en dan is het voorbij en ga ik er nooit meer naar toe. Ook wat ze vertelden voor de operatie komt bij lange na niet uit, nu al 1 1/2 jaar nadien.
  Ziekenhuis is gewoon te commercieel met vette dollar/euro tekens. Goede kennis met NL verzekering werd opgenomen, mijn vriendin die in de verzekeringen doet in Thailand vroeg wat de kamer koste voor die kennis, wilde hij ook weten. Dat ging hun niet aan, de europese verzekering betaalde alles wel. Dus gewoon uitbuiterij, In Bangkok pattaya hospitaal zijn al meerdere Nederlanders weggehaald door NL verzekeraars, te duur of voorgeschreven behandeling klopte niet, te snelle risico volle operatie, nadien bleek dat de persoon in kwestie ook in NL geen operatie heeft ondergaan.

  Dus denk eerst waar je aan begint en teken nooit als je verzekerd bent, mijn thaise verzekeraar heeft mij ook dit aangeraden.

 8. Marcus zegt op

  Ik denk dat er meer keuze is dan die drie, bumrunrath, sukhumvit, bangkok-pattaya om er maar een paar te noemen.

  Het is met al de goed uitziende glossy hospitals waar veel mooie nietsomhande hebbende dames rondwandelen.

  Wat mediceinen betreft heb ik een factor 10 ervaren. Simpel diauretic als Lassic, 10 keer zo duur in het hospital als bij een goede pharmacy. Augmentin recentelijk , zelfde verhaal.

  Ik vraag aan de doctor wat hij voorschrijft en dan koop ik het buiten het hospitaal. Doctor vindt dat niet leuk (commissie?) en legt het als volget uit.

  Kijk, als je een cola in de straat koopt kost dat 25 bath, maar in Hilton 6 dollars. Zie ons als Hilton. Ik ben toen weggelopen

 9. Marcus zegt op

  Al weer een paar jaar geleden , bangkok pattaya hospital. Was op een schorpioen gaan staan en had een teen twee keer de normale afmetingen en pulserend. In dit hospital, doctor, ingesneden teen om druk te verlagen en eventuele poisson af te vloeien, een nach VIP room met eigen zuster. Peniciline en vervolg van een week aan mediceinen , 18.000 baht. Maar trickery ze wilden dat ik later contant betaalde alhoewel de BUPA charging van te voren agreed was. Niet gedaan dus

 10. loe zegt op

  Een vriend van mij, die op vakantie was op Samui, moest in het Samui-Bangkok hospital voor een check up (niets gevonden) 30.000 baht betalen. Omdat hij maar 20.000 baht
  kon pinnen, zijn ze met een ambulance achter hem aangereden met een een credit
  card apparaat. Zijn credit card lag in zijn bungalow in Maenam.
  Nog een wonder, dat hij niet extra moest betalen voor die ambulance rit 🙂

 11. ELLY Wensink zegt op

  Ik 7 dagen in het bangkok ziekenhuis gelegen in het bangkok ziekenhuis met een virus steptocce bacterie zo lux heb ik noch nooit in een ziekenhuis gelegen mijn man mocht blijven slapen hij mocht gebruik maken van de batkamer en mocht ook mee eten de verzorging was perfect iedereen was vriendelijk de verzekering heeft alles betaald een telefoontje en het was oke

 12. Jack zegt op

  Ik ben in veel ziekenhuizen geweest in Pattaya,Phuket en BKK,in het memorial ziekenhuis hebben ze mij ook opgelicht, ondeskundig, en veel betaald voor een consult en peperdure medicijnen voor maag darmen en lever.In BKK kreeg ik de zelfde klachten,toen ben ik naar het Bumrungrad Hospital gegaan,ik kwam binnen en gaf mijn kaartje (nummer)aan de balie af nadat ik een kort onderzoek had gehad,de specialist vroeg aan mij hoe ik betaalde, ik zij ik ben verzekerd hiervoor,het meisje achter de balie begon te bellen met mijn verzekering en kreeg goedkeuring,toen heb ik een uitgebreid onderzoek en een algehele bodycheck gehad waardoor ze nog een paar dingen vonden zoals mijn cholesterol gehalte, ik kreeg s,morgens een verpleegster mee die de hele dag bij mij bleef tot in de avond,de andere morgen ontlasting en urine gecontroleerd (nuchter) ik heb een formulier ondertekend en kon gaan zonder te betalen,verzekering heeft alles betaald +-1250 Euro.Voor zo,n ziekenhuis is dat geschenkt,en weer helemaal gezond geworden.

 13. printen zegt op

  Wat een prijzen voor eenvoudige behandelingen. Ik woon in Chiang Mai en verleden jaar moest ik opgenomen worden voor wondroos aan mijn linkerbeen. Ik ging naar het Ram-ziekenhuis in Chiang Mai

  Ik ben verzekerd bij “April International”, een Franse verzekeringsmaatschappij. de verzekering is door mijn broker in Hua Hin, een Nederlands verzekeringskantoor, afgesloten.

  Ik gaf mijn verzekeringskaart. Die werd gekopieerd en ik kreeg een kamer voor 1800 baht per nacht. In de kamer alles erop en eraan. Platte TV, magnetron, cd-speler, gratis wifi en een extra bed, mocht iemand willen overnachten. Aparte toilet en douche

  Al het personeel spreekt Engels, je krijgt een keuze menu voor het eten, Thais en Europees eten, wel apart betalen.

  Na vijf dagen opname mocht ik naar huis. Mijn verzekeringsagent had mij al bij de opnamedag het nummer van mijn “geval” doorgegeven. Ik moest twee keer mijn handtekening zetten bij het betalingskantoor en kon naar huis. Het ziekenhuis en de verzekeringsmaatschappij regelde verder alles. Zelf het vervolg consult bij de arts werd vergoed.

  De verzekering kost wel wat, maar het is een Franse maatschappij dat onder de Franse wetgeving valt. Dus geen premieverhoging op leeftijd. Als je bent aangenomen zonder uitsluitingen, zoals ik, mag men geen uitsluitingen meer plaatsen. En je verzekering is in de hele wereld geldig, behalve in Nederland. Men mag je er niet uitgooien, al wordt ik honderd jaar

  Het Ram-ziekenhuis in Chiang Mai is een goed en efficient opererend ziekenhuis. Ik heb er goede ervaringen mee.

  • Roel zegt op

   Ik ken wel iemand met zelfde franse verzekering die na een forse claim eruit moest of veel uitsluitingen. Weet niet wat er natuurlijk precies aan de hand is, de man kan ook wat hebben verzwegen.

   Ik weet wel dat verzekeraars als er echt iets aan de hand is ze zullen proberen te achterhalen en daar moet je dan vaak voor tekenen wat je in het verleden hebt gehad, daarbij gaan ze terug tot aan je geboortedag, als er ook maar 1 ding is wat ze kunnen vinden wordt er niet betaald.

   Overigens mijn verzekering betaald ook alles, maar je mag gewoon zelf niet tekenen, je tekent feitelijk voor absurde hoge behandeling. Ik betaal ca 23000 bath per jaar, alleen verzekerd bij opname, dus lage prijs voor toch goede verzekeraar. Eerdere opname ging gewoon goed, maar met mijn ongeluk heeft BK Pattaya Hospitaal gewoon misbruik gemaakt van de situatie, getekend,voorschot direct betaald en toch nog 3 dagen wachten voor operatie, verbrijzelde heup en sleutelbeen. Mijn verzekeraar had alles betaald als ik maar niet had getekent en voorschot had betaald.

   Onlangs nog kennis overleden in zelfde ziekenhuis, al veel betaald maar na overlijden kon dochter niet alles betalen alvorens via testament werd vrijgesteld. Met advocaat er heen en zie er ging gewoon zeer veel geld van de nota af.

   • printen zegt op

    Bij de aanmelding verzweeg ik niets. Zelfs de operaties van 40 jaar geleden melde ik. Ik heb glaucoom, dat melde ik dan ook en ook de keuring in het Ram-ziekenhuis verzweeg niets. Ik werd aangenomen zonder enige uitsluitsels.

    Mijn ervaringen met dit ziekenfonds is, dat er zonder enige commentaar van hun zijde werd uitbetaald. Rechtstreeks aan het ziekenhuis. Ik hoefde ook niets van te voren te tekenen of zo. Ook geen voorschot. Bij de verzekering heb ik geen eigen risico.

    Ik kan uiteraard niet oordelen over wat uw kennis is overkomen. Wel melde ik meteen, de dag dat ik plotseling werd opgenomen, de verzekering. Binnen een uur kreeg ik het dossiernummer en werd door de verzekering het Ram-ziekenhuis benaderd.

  • Marcus zegt op

   Ik ben zo gezond als een vis, maar wat zwaar. April heeft het dan geweigert. Jammer want ze waren de goedkoopste goede maatschappij. Nu BUPA Thailand en alhoewel ze altijd maar denken dat ze bedrogen worden hebben ze wel een situatie tijdens vacantie in Holland betaald

 14. coulier patrick zegt op

  Moderator: uw reactie is onleesbaar.

 15. Eric Donkaew zegt op

  En dan te bedenken dat in een Thais ziekenhuis een ligplaats maar 600-800 baht per dag kost, inclusief drie maaltijden, drinken en verpleging. Ik kan het weten, want een nichtje van mijn vrouw werkt in zo’n ziekenhuis. Ook falang kunnen van zo’n ziekenhuis gebruik maken, al moeten ze wellicht (maar dat weet ik niet zeker) ingezetene in Thailand zijn. En ze moeten van Thais eten houden, want andijviestamppot met suddervlees hebben ze er niet.

 16. piet zegt op

  Helaas erg veel ervaringen met ziekenhuizen, Bangkok Pattaya ook, helaas is het allemaal erg comersieel geworden en de prijzen torenhoog.
  Toen ons dochtertje van 3 na diverse korte opnames niet beter werd,is er goed op gereageerd; de dokter geloofde mij toen ik melde dat bloedarmoede onmogelijk was en er meer loos moest zijn.
  Helaas was ik bij de volgende opname niet in Thailand,doch de dokter was mijn woorden niet vergeten en er moest diepgaand onderzoek plaatsvinden.
  Men was zeker bang dat er niet zou worden betaald en ze is naar staatsziekenhuis in Chonburi verplaatst, dan is het klote dat je er niet bent en je vrouw niet ingrijpt? we waren zeer goed verzekerd! en een top ziekenhuis geen probleem .

  Gelukkig kon ik vlug terug vliegen en was snel ter plaatse in het”slachthuis” ,daar lag de kleine ,wel alleen op kamertje doch brrr.
  Na gesprek met behandelend dokter het slechte nieuws; leukemie…
  Direkt gemeld dat ze naar topziekenhuis Bumrungrad moest worden verplaatst en echt 30 min. later in ambulance op naar Bangkok.

  Hier bleek de behandelende dokter de leerares te zijn van Chonburi dokter,wat ze had vermeld.

  Nou kan ik u verzekeren dat je nergens anders beter geholpen word, al met al meer dan 1,5 miljoen baht aan kosten die netjes werden vergoed.
  Wel is het zo dat men eerst de financieele garantie wil voordat men aan de “slag” gaat.

  Hier heeft het Bangkok P hospital een grote steek laten vallen; het was immers ook in hun ziekenhuis in Bangkok te behandelen geweest.

  Gelukkig gaat het nu prima na jarenlange behandeling ,is toch belangrijkste.!!

  Zelf de laatste keer BKK-P hospital gelegen en tip: men wil garantie, en doe dit met creditcard dan word je gelijk geholpen en hoeft niet dag extra te wachten op garantie van eigen verzekering.
  Zelf binnen uur op zaal en goede behandeling volgde, met jaja speciale “hulpmiddelen” uit Bangkok, die ook eerst garantie van verzekering vereiste!, weer mn creditcard en zelde dag ging men verder.

  Heb zelf het idee of men de patient graag dagje langer houd om zo de bahtjes uit de zakken te kloppen.

  Staats ziekenhuizen zijn ook wel oke,maar je bent al ziek genoeg en wil beetje privacy en eten is ook belangrijk voor genezingsproces.

  Tip; Banglamung hospital heeft ook eigen prive kamers, je moet het wel ff melden.
  en de artsen/dokters zijn vaak ervaren ,maar betalen zo hun studieschuld af.

  Beter gezond blijven is het beste,maar als je toch ziek word zijn juist daat ziekenhuizen voor

 17. David.H. zegt op

  Mensen….ga nu toch eens naar een goverment hospitaal als het enigszins kan …, je wordt prima verzorgd géén voorrang op de Thai , maar ook niet gestroopt als een toerist paling …, je zou nu toch al moeten weten dat je in Pattaya hospitalen gewoon leeg gemaakt wordt …

 18. sjoerd zegt op

  Het Memorial hospital is money, money. Ik was de ongelukkige een paar jaar geleden dat ik ‘s morgens bij een afstap mijn heup brak. Aangekomen in het hospital, foto’s gemaakt, chirurg erbij en ik moest geopereerd worden. 6 uur later ben ik geopereerd (wat moet je anders): 250.000 bahtjes. Gelukkig was ik verzekerd, handtekening gezet, pas ORA laten zien enz.

  Nu komt het: de volgende dag komt dan een zuster die zegt: ze nemen geen telefoon op en ze zijn 24 uur paraat staat er vermeld. Ik zeg: doe dan maar fax, ze komt later weer terug, fax werkt niet. Nou daar lig je dan.

  Heb mijn zoon gebeld, en die zei al Pa niet betalen. Komt die nuf de volgende dag weer terug en zei alles oké. Maar zegt ze nog je moet eerst wel betalen, want we geloven jouw verzekering niet. En zo blijft het maar doorgaan. Heb toen ORA gebeld en al dat geouwehoer verteld. Die vertelt nog: dit is alle dagen hetzelfde.

  Na 7 dagen had ik het wel gezien, een therapeut leerde mij met stokken lopen, 2 dagen. Ik heb ORA verteld: ik betaal wel eerst en stuur de rekening wel op. De chirurg had me graag nog 1 weekje willen vast houden, money money. Heb de therapie zelf verder afgemaakt. Binnen 1 week had ik het geld op de rekening.

 19. Henk zegt op

  Natuurlijk heb je niet altijd die gelegenheid maar toen ik afgelopen jaar aan een heupprothese toe was zijn mijn vrouw en ik naar 3 verschillende ziekenhuizen geweest voor een offerte .
  Aangezien ik het gelag zelf mocht betalen speelde dat natuurlijk een vrij grote rol .
  Wij zijn naar het staatsziekenhuis in Chonburi geweest en daar kwam een bedrag van 120.000
  Baht uit met een privekamer .Het Aikchon ziekenhuis gaf een offerte met privekamer van 250.000 Baht .En als klap op de vuurpijl het Bangkok Pattaya ziekenhuis 450.000 Baht met privekamer maar moest er zeker wel rekening mee houden dat er bij een heupoperatie vaak komplikaties bijkwamen die er dus weer extra bijkwamen .Heb voor het eerste gekozen en alles is perfekt verlopen .Ik ben wel eens in BKK-Pattaya hospital geweest op bezoek maar ook in Chonburi deden de meisjes van de modeshow niet onder voor het BKK .Het enige nadeel is dat er weinig engels gesproken word maar ook mijn vrouw kon op de kamer blijven en dus meteen als tolk fungeren .Maandag opgenomen ,dinsdag geopereerd en vrijdag naar huis zonder komplikaties of extra kosten .Prima betaalbaar ziekenhuis .

  • David.H. zegt op

   Heb je toen niet overwogen om terug nL te vliegenom daar alles te laten doen? Ik verondersteldat in NL hezelfde geldt , namelijk eens terug op eigen landsbodem je automatisch terug onder de ziekenkas (wet) , valt indien je voordien in regel was met deze, of indien gepensioneerd , dit is in Belgie het geval , dus denk dat in Nederland gelijkaardige regel geldt ?

 20. phangan zegt op

  Mijn moeder is 3 jaar geleden in BKK in het St Louis hospital terecht gekomen ze heeft er 3 dgn gelegen en er zijn toen hart filmpjes gemaakt, hersenscan en nog een baterij aan onderzoeken, kosten 35000 baht incl prive kamer en eten. De verzekering melde dat dat ziekenhuis bekend stond als goed

 21. jan nooijen zegt op

  Heb 3 jaar terug 6 dagen in het Pattaya Bangkok hospitaal gelegenmet evenwichtsstoornis.
  Kreeg heel veel medicijnen en op het eind moest mijn verzekering 5000 euro betalen
  Toen ik thuis kwam zij mijn huisarts dat die kwaal met oefeningen snel op te lossen was
  maar dat ik beslist geen medicijnen daarvoor nodig had.

 22. Lije Vanonschot zegt op

  Ik weet niet hoe hier iedereen op het blog aan een verzekering komt. Ik werd uit mijn Nederlandse verzekering gegooid simpel vanwege mijn emigratie naar Thailand en ik, de pensionado, kon nergens redelijkerwijs terecht. Tegen een keuring zie ik niet op, zoiets als je tegen brand willen verzekeren als je al in brand staat, was het niet.

  • printen zegt op

   Ik weet natuurlijk niet hoe oud je bent en wat je eisen zijn. Ik mag geen reclame maken, maar kan je wel een link geven.

   http://www.verzekereninthailand.nl/

   Ik weet niet of daar daar al informatie heb aangevraagd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website