De dood van een Thaise vrouw (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
4 december 2018

Geen vraag maar iets wat niet ieder “Farang” mee maakt. De dood en crematie van een Thaise vrouw. In dit geval mijn schoonmoeder, niet zolang na ons huwelijk in Thailand.

Mijn schoonmoeder is 6 jaar geleden overleden. Ik was de eerste die de dood constateerde. In Thailand komt de hele familie bij elkaar om er bij te zijn. Hier een video van haar dood door mij gemaakt. Het begint toen ze nog in leven was. Mijn vrouw Suchaya loopt voorop zo als het hoort in de processie.

Ingezonden door Hans

5 reacties op “De dood van een Thaise vrouw (video)”

 1. andy warringa zegt op

  Helaas voor het overlijden ; maar het is een waardige en vooral zeer duidelijke film geworden met daarin beantwoording op misschien het Hoe en Waar een Crematie plaatsvind in Thailand.
  Hans bedankt voor het (willen)delen van deze informatie op beeld.

 2. Franspattaya zegt op

  Indrukwekkend.

 3. Leo Bossink zegt op

  Hans, bedankt voor dit indrukwekkend verslag van de crematie van je schoonmoeder.

 4. Servaas van Schooten zegt op

  Een heel mooie weergave van deze crematie,petje af Hans.
  En veel sterkte allemaal

 5. Eduard zegt op

  Heel mooi weergegeven Hans, moest gelijk denken aan mijn schoonvader, hij was maar 9 jaar ouder dan mij, helaas ook veel te vroeg overleden, dat door een noodlottig ongeval (zonder zijn schuld), als ik uw video bekijk scheelt de manier van de crematie niet zo veel als bij ons in de Isaan (district Udon Thani).

  Groet Eduard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website