Crematie van Ramon Dekkers

Door Redactie
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
9 maart 2013

Beste redactie van Thailandblog, hierbij een klein verslag van de crematie van Ramon.

Afgelopen donderdag om 16.00 uur was eindelijk de crematie van onze sportheld. Ik zeg eindelijk, omdat het vooral voor de familie lange en moeilijke dagen waren. De reden van het wachten was o.a. dat er een goed en terdege onderzoek moest worden gedaan naar de doodsoorzaak. Het kwam vervelend over voor de familie, maar toen door justitie heel netjes werd uitgelegd dat ze het nu goed moesten doen omdat als we later vragen zouden hebben, zij die niet zouden kunnen beantwoorden hadden we hier vrede mee. Na veel onderzoek werd duidelijk dat het hart van Ramon het had begeven en dat dit de doodsoorzaak was.

De crematie werd bezocht door meer dan 1.500 mensen uit binnen en buitenland. De mensen waren een goede afspiegeling van hoe Ramon was geweest. Hij had namelijk voor een ieder tijd voor een praatje of je groen of paars haar had, op een fiets of op een motor reed het maakte hem niet uit. Een ieder was voor hem gelijk.

In de twee aula’s was plaats voor 1200 mensen, maar ook buiten hadden we schermen opgesteld zodat ook buiten in het zonnetje de mensen de dienst goed konden volgen. We hebben zeer vele grote sporthelden mogen ontvangen die de moeite hadden genomen om afscheid te nemen van deze diamant in deze mooie sport waar Ramon Dekkers de allergrootste in was.

Het leven gaat door, maar er blijft wel een stukje leeg in deze wereld zonder hem.

Dank aan een ieder voor zijn of haar reacties.

Rob de Callafon


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

5 reacties op “Crematie van Ramon Dekkers”

 1. John zegt op

  Ik ben blij dat Ramon het afscheid heeft gekregen wat hij verdient!
  Thailandblog en Rob de Callafon bedankt voor jullie aandacht hiervoor!

 2. Peter zegt op

  Beste Rob,de waardering van zo vele vrienden zal de familie sterkte hebben gegeven op deze bijzonder zware dag!! Bedankt voor dit bericht!

 3. Peter@ zegt op

  Hier nog een commentaar uit de Telegraaf en de aandacht plus een video van Omroep Brabant:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21363704/__Druk_op_uitvaart_Dekkers__.html

  http://goo.gl/LR7xC

 4. colin de Jong zegt op

  Bedankt Rob want het is inderdaad een groot gemis.Had ongeveer 6 weken geleden nog een interview met Ramon, en misschien wel de allerlaatste van deze grote sportheld wereld wijd,maar bovenal in Thailand.

 5. john g zegt op

  Zo triest!! mijn medeleven gaat uit naar de familie van deze allergrootste!!
  R.iP diamant


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website