Ik wilde een niet onbelangrijke aanvulling geven op het bericht van een dag geleden, namelijk over de booster vaccinatiemogelijkheid bij het Chayaprukstadium te Pattaya.

Er is daar een inloopmogelijk tot 30 december 2021, maar wat er niet in het stukje vermeld stond is dat de boostermogelijkheid voor Pfizer pas na zes maanden geldt en niet zoals in Nederland al na drie maanden wordt gedaan. AstraZeneca kan al wel na drie maanden.

Ik ben daar vandaag geweest en heb uren voor Jan Doedel gezeten achteraf, want mijn vier maanden voor Pfizer waren dus niet afdoende en ik kon onverrichterzake rechtsomkeert maken.

Misschien dat dit er door jullie nog bijgezet kan worden, want als meerdere personen er nog naar toe gaan en niet voldoen aan de eisen is een gewaarschuwd mens altijd beter af.

Ingezonden door Jacques


» Laat een reactie achter


Rating: 4.80/5. From 5 votes.
Please wait...

9 reacties op “Beperking bij inloopmogelijkheid boosterprik in Pattaya (lezerszending)”

 1. odilon zegt op

  Bedankt Jacques voor ons op de hoogte te brengen.

 2. Raymond zegt op

  Is dan dus niet landelijk hetzelfde. Vandaag in Dong Mafay, noordoost Thailand, boosterprik Pfizer gehad. Had 4 maanden geleden in Nederland 2x Pfizer vaccinatie gehad. Hier was het geen enkel probleem.

  • Jacques zegt op

   Ik ging vandaag samen met een Nederlandse vriend die zijn beide Pfizer prikken in Nederland had gehad. Die van mij zijn in Bangkok gedaan. Dit op zich gaf ook bij hem geen probleem, wel de vier maanden die bij hem ook van toepassing waren. Beiden nog minimaal twee maandjes wachten of wellicht naar Dong Mafay.
   De verschillen in Thailand wie kent ze niet. Wel fijn dat u daar terecht kon.

 3. Jan zegt op

  Heb vandaag ook Pfizer toegedient gekregen, is in mijn geval ook al na 3 maanden Dit was in Buriram dus het is niet overal hetzelfde

 4. Willem zegt op

  Het beleid is landelijk. De uitvoering zoals met heel veel zaken is sterk verschillend. 15 december is er een nieuw vaccinatie schema gepublicerd en daarin staat idd dat na pfizer en pfizer de booster na 6 maanden gegeven wordt. In sterk contrast met sinovsc of sinopharm. Elke combinatie van deze 2 Chinese vaccins kan al na 14 dagen gevolgd worden door een booster van Astrazeneca, Pfizer of Moderna.

 5. Paco zegt op

  Dank je wel,Jacques. Jouw bericht bespaart me de rit er naartoe morgen vroeg. Dat was mijn plan. Ik heb in juli en 22 augustus in NL mijn Pfizer prikken gehad. Ik dacht dat ik hier in Jomtien na bijna 4 1/2 maand
  wel een booster zou krijgen. Jammer dan. Fijn dat je een waarschuwing hebt geplaatst.

  • Jacques zegt op

   Graag gedaan Paco. Nu maar afwachten of er in februari en maart 2022 nog boosters beschikbaar zijn, want deze actie is ook maar beperkt door de voorraad.

   • Paco zegt op

    Beste Jacques,
    Ik zou graag nader contact met jou hebben. Zou je mij svp eens kunnen mailen? Mijn e-mailadres is paco_pep@yahoo.com. Dank je.

 6. Arne Pohl zegt op

  Klopt ik had hetzelfde alleen heb ik het direct al gevraagd toen ik aankwam en toen werd het me gezegd. Dus 3 nog maanden wachten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website